Kinderspeelparadijs Ballorig

Op stap met de kinderen zonder dat je rekening hoeft te houden met het weer? Ga dan naar Kinderspeelparadijs Ballorig in Emmen. Hier kunnen kinderen tot 13 jaar zich voortreffelijk vermaken. Er is een ballenbak, een glijbaan en een keur aan klimtoestellen. Wie weet is de kat Ch@t wel aanwezig en kan er volop gedanst worden. Als het weer het toelaat, kan er ook nog buiten worden gespeeld.

Bij het Kinderspeelparadijs Ballorig Emmen is ook horeca aanwezig. Er kan worden gespeeld van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 en in het weekend en in de schoolvakanties van 10:00 tot 19:00.

Oosterbracht 11
7821 CC Emmen

Bungalowparken nabij Kinderspeelparadijs Ballorig

Parc Sandur

Vissen en waterfietsen in en op de grote rietplas. Dolle waterpret is er in het binnenzwembad met peuterbad. Nabij Emmen en Wildlands Emmen.

Lees meer
Recreatiepark Ermerstrand

Beleef een fijne gezinsvakantie op Ermerstrand, met een grote recreatievijver met zandstrand, veel outdoor sport mogelijkheden en een binnenspeeltuin.

Lees meer
Villapark de Hondsrug

Op zoek naar rust, maar moeten er ook voldoende mogelijkheden zijn, om er op uit te gaan. Dan is Villapark de Hondsrug wat u zoekt!

Lees meer
Kortingscode Center Parcs, Waterpret op Center Parcs
De Huttenheugte

De Huttenheugte is een top vakantiepark. Met een tropisch zwembad, veel indoor- en outdoor faciliteiten en ook Plopsa Indoor en Wildlands Emmen liggen vlakbij.

Lees meer
Vakantiebungalow
Aelderholt

De ultieme gezinsvakantie beleeft u op Aelderholt. Terwijl uw kinderen zwemmen en spelen in de indoorspeeltuin, bezoekt u de sauna en het beautysalon. Perfect!

Lees meer
Molecaten Kuierpad

Het jaarrond zwemmen in het binnen- en buitenzwembad, surfen en kanoën op de recreatievijver en klimmen in het uitdagende klimpark het kan allemaal op het Kuierpad.

Lees meer
De Bronzen Emmer

Midden in de Drentse natuur, ligt de Bronzen Emmer. Dit rustig en goed beoordeeld park met een manege, is een eldorado voor ruiters en natuurliefhebbers.

Lees meer