Klimrijk De Buitenjan

Dit park is een recreatiebestemming voor echte avonturiers. De klimparcoursen van Klimrijk De Buitenjan liggen midden in de bossen en zijn voornamelijk gebouwd van natuurlijke materialen om zo het bos zo natuurlijk mogelijk te houden. Het Klimrijk De Buitenjan is geschikt voor kinderen vanaf 1.30 meter. Er zijn onder andere klimnetten, zwevende bruggen en een trapeze. De kinderen worden gezekerd en begeleid door ervaren instructeurs. Er mag maximaal 2 uur worden geklommen.

Het park is open van april t/m oktober. Er zijn wisselende openingstijden. In juli en augustus iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00. Het is aanbevolen om van tevoren te reserveren.

Turfweg 9
5504 RL Veldhoven

Bungalowparken nabij Klimrijk De Buitenjan

De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

Lees meer
Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z’n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

Lees meer
wildwaterbaan
Het Vennenbos

Op dit populair Landal park is voor elk wat wils. Plons in het tropische zwembad, naar het doolhof en meedoen met het animatieteam. Gezelligheid in de Park Plaza.

Lees meer
Duc de Brabant

Bezoek met uw kinderen de Efteling of de Beekse Bergen. Met op Landal Duc de Brabant; buitenzwembad en luxe bungalows met jacuzzi. Zeer landelijk gelegen!

Lees meer
De Vossemeren

Geniet bij de Vossemeren van tropische temperaturen en in het wellness center van de ultieme ontspanning. Discovery Bay is één en al avontuur voor de kleintjes.

Lees meer