Landgoed d’Utrecht

Landgoed d’Utrecht is een 2700 hectare groot natuurgebied met bossen, heide en vennen. Het landgoed kent een rijke natuur met veel planten- en dierensoorten, waaronder enkele zeer zeldzame soorten. De natuurterreinen van het landgoed bestaan grotendeels uit heidegebieden met vliegdennen en berken. Op het landgoed liggen twee grote vennen, Flaes en Goor. Op de Flaes is het tijdens vorstperioden toegestaan om te schaatsen.

In Boswachterij de Hertgang ligt bovendien een fraai beekdal met de sterk meanderende beek de Reusel. Op het grondgebied van Landgoed d’Utrecht bevindt zich ook de rustieke herberg met groot terras ‘In den Bockenreijder’.

Bungalowparken nabij Landgoed d’Utrecht

Vakantiepark Beekse Bergen

Op Beekse Bergen heeft u alles bij de hand voor een super vakantie. In uw Afrikaans getinte bungalow is het genieten en wandelt u zo naar Safaripark Beekse Bergen.

Lees meer
Safari Resort Beekse Bergen

Geen typisch park, een betere omschrijving is een Afrikaans dorpje. De ligging van de lodges rondom de savannes is uniek – de dieren wandelen echt door uw achtertuin.

Lees meer
Duc de Brabant

Bezoek met uw kinderen de Efteling of de Beekse Bergen. Met op Landal Duc de Brabant; buitenzwembad en luxe bungalows met jacuzzi. Zeer landelijk gelegen!

Lees meer