Lommel

De omgeving van Lommel biedt tal van mogelijkheden om urenlang te wandelen en te fietsen, bijvoorbeeld in één van de vele natuurreservaten die verspreid rond het vakantiepark liggen. Zo kunt u in de natuurgebieden Pijnven, Lommelse Sahara of De Watering genieten van diverse beschermde vogel- en plantensoorten. Uw ontdekkingstocht door deze prachtige omgeving kunt u uitstippelen bij het Burgemeesterhuis. Deze prachtige gerenoveerde villa uit 1898 is tegenwoordig ingericht als een toeristisch bezoekerscentrum.

Andere bezienswaardigheden in Lommel zijn het Frankisch Marktplein met de vele gezellige terrasjes, het oude gemeentehuis, de Leyssensmolen, de abdijhoeve de Groote Hoef, het Molenmuseum, Museum Kempenland, de neogotische kerk, de verschillende militaire begraafplaatsen, Bedevaartsoord Mariapark, de Blauwe Kei en evenementenhal De Souverein. Ook het archeologisch- en glaskunstmuseum zijn echte aanraders. Rondom het marktplein liggen bovendien tal van horecazaken, waar u heerlijk kunt lunchen of dineren. Even verderop ligt het bioscoopcomplex Utopolis met maar liefst vijf bioscoopzalen. Het woord ´vervelen´ bestaat tijdens een vakantie in deze regio niet!

Bungalowparken nabij Lommel

De Vossemeren

Geniet bij de Vossemeren van tropische temperaturen en in het wellness center van de ultieme ontspanning. Discovery Bay is één en al avontuur voor de kleintjes.

Lees meer
Oostappen Blauwe Meer

Dolle pret in en rondom de recreatievijver met zandstrand, spelen in de indoorspeeltuin, eten in het restaurant en genieten van live shows.

Lees meer
Oostappen Parelstrand

Op dit Oostappen park midden in het groen is van alles te beleven. Plons in het buitenzwembad, lekker luieren aan de waterplas of doe mee met het animatieteam.

Lees meer
De Lage Kempen

Genieten te midden van de natuur, dat kan op de Lage Kempen. Het park grenst aan natuurgebied ‘Bosland’. Kinderen vermaken zich in het luxe buitenzwembad.

Lees meer
Bungalows op Sunparks Kempense Meren
Kempense Meren

Op de Kempense Meren vindt u een tropisch zwemparadijs, veel sport- en spelfaciliteiten, horeca en wellness. In de regio zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes.

Lees meer
Resort de Kempen

Zwemmen in het zwemparadijs, dobberen op de recreatievijver met zandstrand en ravotten in de indoor speeltuin. Terwijl u ontspant in de sauna. Ideaal!

Lees meer
wildwaterbaan
Het Vennenbos

Op dit populair Landal park is voor elk wat wils. Plons in het tropische zwembad, naar het doolhof en meedoen met het animatieteam. Gezelligheid in de Park Plaza.

Lees meer
De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

Lees meer