Nationaal Park Weerribben-Wieden

De echte waterratten gaan voor een dagje uit naar Nationaal Park Weerribben-Wieden in Overijssel. Dit mooie natuurgebied bestaat uit meertjes, sloten en moerassen. Het is de thuishaven van dieren als de otter en de zwarte stern.

Het plantenleven bestaat onder andere uit rietvelden en vele mossoorten. Bij het bezoekerscentrum worden er leuke activiteiten georganiseerd om dit gebied te leren kennen, denk aan boot-, wandel- en fietsexcursies.

Bezoekerscentrum De Wieden
Beulakerpad 1,
8326 AH Sint Jansklooster

Bungalowparken nabij Nationaal Park Weerribben-Wieden

Waterpark Belterwiede

Waterpark Belterwiede is de ideale start voor een waterrijke en rustige vakantie. De luxe vakantievilla’s liggen pal aan het water en beschikken over een terras en aanlegsteiger.

Lees meer
Vakantiepark Giethoorn

Park Giethoorn is pal aan het water gelegen en het perfecte vakantieadres voor waterliefhebbers. Eten kan in het restaurant of huur een fiets en verken de omgeving.

Lees meer
Villapark de Weerribben

Vooral het genieten van rust, ruimte en de natuur staan hier centraal. U verblijft in luxe en vrijstaande rietgedekte villa’s. Ontspannen kan in het binnenzwembad en restaurant.

Lees meer
Résidence Weerribben

Perfecte keuze voor familie- of vriendenweekenden. Geniet van het waterlandschap van Nationaal Park de Weerribben. Nagenieten kan in de luxe groepsaccommodaties.

Lees meer