Naturalis

Naturalis is een natuurhistorisch museum waar je allerlei bijzondere ontdekkingen zult doen. Spectaculair is het Natuurtheater waar je een indruk krijgt van alle levensvormen op aarde van eencelligen tot olifanten. In de Oerparade ontdek je onder andere het skelet van een 18 meter lange Camarasaurus. Je krijgt hier zelfs de mogelijkheid om de schatkamer met uiterst waardevolle en zeldzame edelstenen en mineralen te aanschouwen. Jong en oud zullen onder de indruk zijn van alle bijzonderheden die Naturalis te bieden heeft.

Naturalis is iedere dag open van 10:00 tot 17:00, behalve op 1 januari, 30 april, 3 oktober en 25 december.

Darwinweg 2
2333 CR Leiden

Bungalowparken nabij Naturalis

Vakantiepark Koningshof

Koningshof ligt tussen de kleurrijke bollenvelden van Rijnsburg, die in het voorjaar een lust voor het oog zijn. Bovendien ligt het Noordzeestrand op slechts 5 kilometer.

Lees meer
Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer
Vakantiepark Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Lees meer
Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in ‘de Wijde Aa’. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Lees meer
Parc du Soleil

Op 10 minuten fietsen van de Noordzee ligt Parc du Soleil. Laat u verrassen door het Hollandse landschap. Kinderen spelen in de indoorspeeltuin en het binnenzwembad.

Lees meer
Recreatiepark Noordwijkse Duinen
Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Met het lange strand en de fraaie duinen is het strand van Noordwijk een geliefde strandbestemming. Op 2 kilometer van al dit moois ligt Noordwijkse Duinen.

Lees meer
Dunimar

U verblijft in mediterraanse villa’s die gelegen zijn in het Hollandse landschap. Dit maakt Duimar zo uniek en is het de uitvalsbasis om de Bollenstreek te verkennen.

Lees meer