Pretpark de Valkenier

Pretpark de Valkenier is een gezellig familiepretpark, waar u en uw kinderen zich de hele dag uitstekend kunnen vermaken. Maak een spectaculaire rit in de achtbaan, stap in de botsauto’s of in het treintje. Wie niet bang is, waagt zich in het spookhuis! Waterpret beleeft u met de waterfietsen in de vorm van prachtige zwanen. Ook aan de allerkleinste bezoekers is gedacht! Na al dit speelplezier, is het tijd voor een hapje en een drankje. U kunt plaatsnemen aan één van de picknicktafels om gezellig te picknicken, maar u kunt ook terecht bij de snackbar of in het zelfbedieningsrestaurant met terras.

Adres: Koningswinkelstraat 53, 6301 WH Valkenburg

Bungalowparken nabij

Pretpark de Valkenier

Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg, ligt Kasteeldomein de Cauberg. Ga een dagje naar Maastricht of bezoek Thermae 2OOO, dat naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

Bungalowpark Schin op Geul

Ontdek Zuid-Limburg vanuit bungalowpark Schin op Geul. Het glooiende landschap bezorgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Het park is van alle gemakken voorzien.

Resort mooi Bemelen

Mooi Bemelen ligt in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap! Perfect voor wandelaars en mountainbikers. Maar ook Valkenburg en Maastricht liggen vlakbij!

Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland 'Zuid-Limburg'. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.