Roelofsarendsveen

Roelofsarendsveen heeft een gezellig winkelplein in de dorpskern, waar u terecht kunt voor al uw boodschappen, een middagje winkelen of een hapje en een drankje bij één van de vele horecagelegenheden. Voor een sportief dagje kunt u naar de indoor tennis- en squashbaan. Roelofsarendsveen heeft bovendien een zwembad en een sportcomplex.

In de omgeving van Roelofarendsveen liggen op slechts een paar kilometer aantrekkelijke winkelsteden, zoals Leiderdorp, Lisse en Hoofddorp. Dankzij de centrale ligging in het Groene Hart van Zuid-Holland bent u binnen een half uur bij één van de grotere winkelsteden, zoals Leiden, Haarlem, Den Haag en Amsterdam.

Bungalowparken nabij Roelofsarendsveen

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in ‘de Wijde Aa’. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Lees meer
Dunimar

U verblijft in mediterraanse villa’s die gelegen zijn in het Hollandse landschap. Dit maakt Dunimar zo uniek en is het de uitvalsbasis om de Bollenstreek te verkennen.

Lees meer
Parc du Soleil

Op 10 fietsminuten van de Noordzee ligt Parc du Soleil. Geniet van het oer-Hollandse landschap. Kinderen spelen in de indoorspeeltuin en het binnenzwembad.

Lees meer
Recreatiepark Noordwijkse Duinen
Noordwijkse Duinen

Het brede en schone strand van Noordwijk is een geliefde strandbestemming. En op slechts twee kilometer van al dit moois ligt TopPark Noordwijkse Duinen.

Lees meer