‘s-Hertogenbosch

‘s-Hertogenbosch is de provinciehoofdstad van Brabant. Het is een stad met een rijke historie en een gezellig centrum met vele terrassen en bijzondere winkels. U kunt uitgebreid shoppen in het aangename winkelgebied Stoa/Arena. ‘s-Hertogenbosch staat vooral bekend om zijn indrukwekkende historische ambiance. Bijzonder zijn vooral de Binnendieze, de vestingwerken en de Sint-Janskathedraal, deze laatgotische kruisbasiliek wordt gezien als één van de meest uitbundig gedecoreerde bouwwerken in Nederland.

De oudste plek in ‘s-Hertogenbosch is de driehoekige markt, waar vroeger een ommuring stond. In dit stukje ‘s-Hertogenbosch is het goed winkelen en de diverse markten worden druk bezocht. Wilt u de stad eens op een minder gebruikelijke wijze bekijken, dan kunt u een boottocht over de Binnendieze maken. In een fluisterbootje wordt u door het eeuwenoude waterstelsel van de middeleeuwse vestingstad gevaren. U hebt uitzicht op schilderachtige stadsgezichten en vaart onder bogen en oude bruggetjes door.

Bungalowparken nabij ‘s-Hertogenbosch

Résidence De Leuvert

De Leuvert wordt omringd door een gevarieerd landschap; heide, weide en bossen wisselen elkaar af. Trek er op uit, wandelen, fietsen en bezoek Eindhoven en de Efteling.

Lees meer
Dierenbos

Dierenbos is een goede keuze voor jonge gezinnen. Hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor beestachtige vakantiepret. Waterpret is er in het overdekte zwembad.

Lees meer