Scheveningen

Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland! Op het 4 km lange strand vindt u tal van strandpaviljoens elk met een eigen sfeer. Zo staat het Zuiderstrand bekend als het surfbeachstrand. Het Noorderstrand bestaat uit trendy strandpaviljoens waar veel aan kitesurfing wordt gedaan. Houdt u meer van rust, bezoek dan het Zwarte Pad en loop of fiets via het achterliggende duinengebied naar een rustig stukje strand. Maar Scheveningen heeft veel meer te bieden dan alleen maar strand. Winkelen kunt u hier 7 dagen per week. In de Palace Promenade vindt u een ruim aanbod aan (bad)mode, wonen, design, delicatessen, boeken en souvenirs.

Bezoek ook de haven. Hier is van alles te beleven. Krijsende meeuwen vliegen rond de binnenkomende vissersschepen. U kunt hier een lekker vers visje kopen of heerlijk uit eten gaan in één van de vele eetgelegenheden. De musea aan de haven vertellen u alles over het leven in en op zee. De kinderen zullen ook zeker een kijkje willen nemen op de boten van de rederij. Scheveningen ´by night’ is een absolute aanrader! Naast het gezellige uitgaansleven is Scheveningen van oudsher een theaterplaats. Het fraaie Fortis Circustheater en het Steigenberger Kurhaus Hotel zijn daar nog steeds getuigen van. U kunt ook een bezoek brengen aan de Pathé Bioscoop met maar liefst 8 zalen en meer dan 30 voorstellingen per dag.

Bungalowparken nabij Scheveningen

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Lees meer
Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer
Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Lees meer
Vakantiepark Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Lees meer