Schiermonnikoog

Schiermonnikoog staat bekend om zijn kleinschaligheid, de rust en de schitterende natuur. Wie hiervan houdt, is op Schiermonnikoog dan ook aan het juiste adres. Het genieten begint al op het moment dat de boot bij Lauwersoog vertrekt. De bootreis is voor velen een hele belevenis en is uitermate geschikt voor een eerste kennismaking met het wad. Vanaf de boot kunt u van het wisselende landschap genieten. Als u geluk heeft, kunt u ook nog zeehonden zien liggen op de zandbanken. Aangekomen op Schiermonnikoog, staat de bus al klaar om u gratis naar Vitamaris te brengen.

Een aanrader is het huren van een fiets, want Schiermonnikoog is hét eiland voor fietsers en wandelaars. Er is zo’n 30 km aan fiets- en wandelpaden beschikbaar. Uniek is ook het brede strand. Schiermonnikoog heeft namelijk het breedste strand van Europa. Natuurlijk zijn er op Schiermonnikoog, behalve wandelen en fietsen, nog veel meer sportieve activiteiten te ondernemen, zoals wadlopen, zeilen, kanovaren, roeien, surfen en paardrijden.

Bungalowparken nabij Schiermonnikoog

Vitamaris

Voor schitterende natuur en absolute rust moet u op Schiermonnikoog zijn. Prachtige stranden, de duinen en vooral stilte en ruimte.

Lees meer
Natuurdorp Suyderoogh

Natuurdorp Suyderoogh is perfect gelegen, nabij het Lauwersmeer. Wandelen en vogels spotten! Voor een dagje stad bent u zo in de stad Groningen.

Lees meer
Landal Esonstad

Landal Esonstad biedt waterpret, rust en natuur rondom het Lauwersmeer. Met veel parkfaciliteiten, sfeervolle bungalows en ook Schiermonnikoog ligt binnen handbereik.

Lees meer