Terschelling

Terschelling is zonder twijfel één van de mooiste Waddeneilanden. Hier vindt u strand van maar liefst 30 km lang en ruim 4 km breed. Geniet ook van de verschillende natuurgebieden die hier liggen zoals De Noordvaarder, de Kooibosjes, de Landerumerheide, de Koegelwieck en de Boschplaat. Wie op Terschelling is geweest moet ze allemaal hebben gezien. De natuurgebieden kunt u op verschillende manieren verkennen: lopend, per fiets en zelfs per huifkar.

Ga ook eens een kijkje nemen in sfeervolle dorpen als West-Terschelling, Midsland, Formerum, Hoorn en Oosterend. Midsland ligt ongeveer in het midden van het bewoonde deel van Terschelling. Midsland is na West-Terschelling het grootste dorp van Terschelling. Het havendorp West-Terschelling heeft een drukke haven, hier brandt de vuurtoren Brandaris 24 uur per dag. Aan de voet van de vuurtoren liggen leuke winkelstraatjes met een divers aanbod aan winkels, cafés en restaurants. Verder heeft West-Terschelling 3 musea.

Bungalowparken nabij Terschelling

Schuttersbos

Ruik de geur van de zilte zeelucht en geniet van de natuur. Vanuit dit park op Terschelling wandelt u zo de duinen in. Na genieten kan in de rietgedekte cottage.

Lees meer
Résidence Terschelling

Wanneer de veerboot Terschelling nadert, begint u het rustige eilandgevoel te voelen. Want Terschelling is een magische plek; stranden, duinen en vergezichten over zee.

Lees meer
Bungalowpark Tjermelân

De overtocht van twee uur naar Terschelling maken het u snel duidelijk: Terschelling, als ook Bungalowpark Tjermelân zijn ideaal voor een even-helemaal-weg gevoel.

Lees meer
Landal West-Terschelling

Het afwisselende landschap en het mooie strand maken van Terschelling misschien wel het mooiste Waddeneiland. Geniet van al dit moois op West-Terschelling.

Lees meer