Valkenswaard

In Valkenswaard, met de vele gezellige terrasjes, cafés en restaurantjes, weten ze wat genieten is. In en om Valkenswaard zijn er tal van bezienswaardigheden. Bezoek de Venbergse watermolen, de Dommelse watermolen, de windmolen Sint Antonius Abt in Borke, het Brits militair kerkhof, de Bamboe Kwekerij Kimmei, het Museum Carolus of Fabriek Brabantia.

Midden in Valkenswaard ligt een grote buitenspeeltuin met een klimrek, een glijbaan, diverse schommels, een zweefmolen, een trampoline, een draaischijf, een crossbaantje, een groot buitenzwembad voor kleuters en een gigantische skatebaan. Uw kinderen zullen een onvergetelijke dag beleven. Ook op cultureel gebied heeft Valkenswaard veel te bieden. U kunt er prima terecht voor een avondje theater, cabaret, toneel of dans.

Bent u er toevallig tijdens de carnaval, zet dan een feestneus op en vier dit festijn uitbundig mee! De wat rustigere cultuurliefhebber kan terecht in twee musea: het Cultuur Historisch Museum en het Museum van Gerwen-Lemmens met Nederlandse kunst uit de 13e tot de 18e eeuw. Tenslotte wordt in het nabijgelegen plaatsje Dommelen nog altijd het bekende Dommelsch bier gebrouwen. Het boeken van een rondleiding door de brouwerij is dan ook een echte aanrader.

Bungalowparken nabij Valkenswaard

Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z’n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

Lees meer
De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

Lees meer
Bospark ’t Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is omgeven door natuur, hierdoor kunt u optimaal genieten van rust en ruimte. Speelplezier voor kinderen is er volop, zowel op het park als in de omgeving.

Lees meer
Oostappen Parelstrand

Op dit Oostappen park midden in het groen is van alles te beleven. Plons in het buitenzwembad, lekker luieren aan de waterplas of doe mee met het animatieteam.

Lees meer
De Vossemeren

Geniet bij de Vossemeren van tropische temperaturen en in het wellness center van de ultieme ontspanning. Discovery Bay is één en al avontuur voor de kleintjes.

Lees meer
wildwaterbaan
Het Vennenbos

Op dit populair Landal park is voor elk wat wils. Plons in het tropische zwembad, naar het doolhof en meedoen met het animatieteam. Gezelligheid in de Park Plaza.

Lees meer