Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Bij dit razend interessante museum draait het allemaal om kunst en cultuur met betrekking tot het gebied wat ooit de Zuiderzee was. Uiteraard speelt water hierin een essentiële rol. Er zijn zowel exposities in de buitenlucht als binnen in het museum. Je vindt hier werken van kunstenaars uit het verleden als Augustin Hanicotte en Christiaan Coevershoff, maar er zijn ook creaties van hedendaagse artiesten. Zo lieten bijvoorbeeld de bekende hedendaagse modeontwerpers Viktor & Rolf zich inspireren door streekdrachten.

Er worden ook veel kinderactiviteiten in het museum georganiseerd. Het museum is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00.

Wierdijk 12-22
1601 LA Enkhuizen

Bungalowparken nabij Zuiderzeemuseum Enkhuizen

EuroParcs Resort Markermeer

Resort Markermeer is gelegen aan het Markermeer en de ideale vakantiebestemming voor waterliefhebbers! Maak een boottocht of duik bij mooi weer in het meer.

Lees meer
Vakantiedorp het Grootslag

Op zoek naar een combinatie van uitstapjes en vermaak, dan is ‘het Grootslag’ perfect. Uitstapjes naar Alkmaar en Amsterdam en duik na terugkomst in het zwembad.

Lees meer
IJsselhof

Villavakantiepark IJsselhof is pal gelegen aan het IJsselmeer. Niet alleen het IJsselmeer is een bron van vermaak, ook het villapark zelf, biedt voldoende vermaak voor jong en oud.

Lees meer
Bungalowpark Zuiderzee

Kiest u graag voor de combinatie natuur én vermaak, dan is het Bungalowpark Zuiderzee perfect! Ga varen op het IJsselmeer, terwijl u kinderen zwemmen in het zwembad.

Lees meer