Feriendorf Altes Land

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)110

Feriendorf Altes land grenst aan een rivierstrand en is op warme dagen een aanrader om te bezoeken. Zandkastelen bouwen, wandelen en luieren op het strand. Heerlijk! Maar ook de omgeving met fruitbomen is schitterend om te verkennen.

feriendorf-altesland-2
altes_land2
altes_land1
altes_land3
altes_land5
feriendorf-altesland-4
feriendorf-altesland-5
feriendorf-altesland-6

Feriendorf Altes Land

Feriendorf Altes land ligt in Hollern-Twielenfleth in Noord-Duitsland aan de rivier de Elbe. Het feriendorf grenst aan een mooi rivierstrand. Een paradijsje voor gezinnen en een aanrader om te bezoeken; zandkastelen bouwen, wandelen en lekker luieren op het strand. U wordt hier bovendien omringd door de fruitbomen van diverse fruitkwekerijen. Het sfeervolle Hanzestadje Stade ligt op 10 kilometer en Hamburg ligt op slechts 40 kilometer. Bezoek de Hamburgse haven en vismarkt.

Wat is er te doen op Feriendorf Altes land?

Feriendorf Altes land is ideaal voor een gezinsvakantie. U loopt zo van het Feriendorf Altes land naar het strand waar kinderen alle ruimte hebben om te ravotten in het zand en om te spelen met water. Maar ook bij wat minder weer is het zandstrand een bezoekje waard. U kunt hier schepen spotten en uitwaaien. Ook de omgeving van Feriendorf Altes land met al zijn fruitbomen, de rivier en sfeervolle stadjes met vakwerkhuizen is ideaal voor mooie fietstochten. U kunt bij Altes Land daarom ook fietsen huren.

Maar ook op Feriendorf Altes land zelf zijn allerlei leuke kindervoorzieningen aanwezig. Zo is er een kinderspeelplaats en in de zomervakantie wordt er een leuk animatieprogramma voor de kinderen georganiseerd. Ook een partijtje midgetgolf is mogelijk. Er is geen zwembad op Feriendorf Altes land, maar vlakbij het Feriendorf is wel een binnen- en buitenzwembad te vinden voor de nodige waterpret.

Na een gezellige vakantiedag op Feriendorf of in de mooie omgeving kunt u uw honger stillen in het parkrestaurant. Het parkrestaurant beschikt ook over een biertuin. Op Feriendorf is bovendien uw hond ook meer dan welkom. Er zijn speciale voorzieningen voor honden en er worden zelfs hondentrainingen georganiseerd. U verblijft in gezellige bungalows, die van alle gemakken zijn voorzien.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Aan een rivierstrand

Sport/Spel

  • Midgetgolf
  • Fietsverhuur
  • Speeltuin

Horeca

  • Restaurant

Algemeen

  • Receptie

Bungalowparken nabij Feriendorf Altes Land

Geen beoordelingen gevonden voor Feriendorf Altes Land

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.