De Blauwe Lantaarn

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)110

De Blauwe Lantaarn is een perfect vakantieadresje voor jonge gezinnen, aangezien de opzet van de Blauwe Lantaarn klein en hierdoor overzichtelijk is. Dolle waterpret in het buitenzwembad, spelen in de binnen- en buitenspeeltuin en verken de Drentse natuur.

eblauwelantaarn-c
eblauwelantaarn-v
eblauwelantaarn-f
eblauwelantaarn-d
eblauwelantaarn-s
eblauwelantaarn-b
eblauwelantaarn-chalet

De Blauwe Lantaarn

De Blauwe Lantaarn ligt nabij de grens van Drenthe en Friesland, in het dorpje Wateren. Een heerlijke streek om de natuur in te duiken en uren te dwalen door het Nationaal park ‘Het Drents Friese Woud’ met bos, heidevelden en unieke zandverstuivingen. Op warme dagen moet u absoluut een bezoekje brengen aan het Aekingermeer. Een mooi recreatiemeer met uitstekende waterkwaliteit en een fijn zandstrand. Voor een dagje shoppen moet u naar Drachten of Assen.

Wat is er te doen op De Blauwe Lantaarn

De Blauwe Lantaarn is een ideaal vakantieadresje voor jonge gezinnen, aangezien de opzet van de Blauwe Lantaarn heerlijk klein en hierdoor overzichtelijk is. Heerlijk is ook het goed verzorgde buitenzwembad dat bij mooi weer voor veel waterpret zorgt. Baantjes trekken in het grote buitenzwembad, zonnen en luieren op de ligweide. Terwijl de allerjongste gasten veilig kunnen spetteren en spelen in het veilige peuterbadje. Ideaal!

Naast waterplezier beschikt De Blauwe Lantaarn ook over twee speeltuinen: klauteren, glijden, schommelen en in de zandbak spelen. De airtrampoline is de plek om salto’s te draaien en te springen. Wie springt het hoogst? Trap met uw kinderen een balletje op het voetbalveld en huur een fiets en verken de omgeving. Bij wat minder weer biedt de super gave binnenspeeltuin, met een vijf meter hoge power-toren uitkomst!

Trek gekregen na een dagje bomvol spel- en natuurpret en eventjes geen zin om te koken, ga dan langs de snackbar voor een frietje met een snack. U kinderen zullen smullen! Maar u kunt natuurlijk ook zelf koken. Elke bungalow beschikt over een keuken en bij mooi weer, kunt u plaats nemen op het terras of grote veranda. Voor uw dagelijkse boodschappen moet u in een van de omliggende dorpjes zijn.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Buitenzwembad met peuterbad

Sport/Spel

  • Fietsverhuur
  • Speeltuin
  • Indoorspeeltuin
  • Animatieteam (tijdens de schoolvakantie)
  • Sportveld

Horeca

  • Snackbar

Algemeen

  • Receptie

Bungalowparken nabij De Blauwe Lantaarn

Hunerwold State

Hunerwold State ligt pal naast Nationaal Park Het Drents-Friese Wold, waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. Een heerlijk adresje om tot rust te komen.

Lees meer
Molecaten het Landschap

Rust- en natuurliefhebbers zijn op Het Landschap aan het juiste adres. Trek erop uit en duik nadien in het zwembad of recreatievijver met zandstrand. Heerlijk!

Lees meer
De Roggeberg

RCN de Roggeberg onderscheidt zich van andere vakantieparken vanwege de uitdagende voorzieningen als de ‘Powerfan’ en het grootste palen parcours van Europa.

Lees meer
Buitenplaats De Hildenberg

Golft u graag, dan zit u op ‘De Hildenberg’ helemaal goed. De Hildenberg beschikt namelijk over een 9-holes golfbaan, voor zowel de beginende als de meer ervaren golfer.

Lees meer
Speeltuin
Het Drentse Wold

Een echte wandel- en fietsliefhebber? Dan is Het Drentse Wold, gelegen naast een van de grootste bosgebieden van Nederland wat u zoekt.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor De Blauwe Lantaarn

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.