De Eikensingel

Relaxen doet u op de Eikensingel! Want elke bungalow beschikt over een privé-bubbelbad, is er een Finse sauna en een uniek spazwembad. Bovendien is de omgeving een oase van rust, maar ook daguitjes zijn mogelijk. Kortom, een heerlijk verwen adresje!

  • Kleinschalig rustig park voor stellen en senioren
  • Sfeervolle houten bungalows met elk een eigen bubbelbad
  • Overige wellness faciliteiten: zwemspa en Finse sauna

Vind de beste prijs voor: De Eikensingel

De Eikensingel

Het kleinschalig vakantiepark de Eikensingel, ligt zeer centraal op de Veluwe, in het dorpje Uddel. Hierdoor is het een uitstekende uitvalbasis voor het maken van uitstapjes; het Dolfinarium, de Julianatoren en Paleis het Loo in Apeldoorn liggen immers vlakbij. Fietst en wandelt u graag? Ook dan is de omgeving een walhalla. Er zijn uitstekende wandel- en fietsroutes, die u voeren langs heidevelden, door bossen en door Veluwse dorpjes, waar u een terrasje kunt pikken.

Wat is er te doen op de Eikensingel

De Eikensingel is een oase van rust midden op de Veluwe, waar genieten van de natuur, wellness en persoonlijke service voorop staan. Dit ervaart u direct bij aankomst: elke gast krijgt namelijk een persoonlijke rondleiding over het vakantiepark dat beschikt over een uniek spazwembad (april/oktober) dat voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Natuurlijk kunt u in het spabad heerlijk tot rust komen en genieten van het warme water. Maar het spabad kan ook worden gebruikt voor een intensieve training. Door de stroominstallatie te activeren op de gewenste sterkte, kunt u tegen de stroom inzwemmen. Hoewel u zich dus niet verplaatst, is uw training zeer efficiënt. Daarnaast kunt u ook onbeperkt gebruik maken van de Finse sauna.

Maar het mooiste van dit kleinschalig vakantiepark, zijn de knusse houten bungalows, die elk beschikken over een privé-bubbelbad met ruim 50 jets en licht therapie voor optimale ontspanning. De privé-bubbelbad staat op het overdekte terras en u kunt deze het jaarrond onbeperkt gebruiken. In de zomer is het een fijne verkoeling en in het najaar- en winter een heerlijke manier om na een wandel- of fietstocht op te warmen en om uw spieren te laten ontspannen. Heerlijk! Naast het bubbelbad beschikt de bungalow ook over een keuken, zithoek met tv, twee slaapkamers en een terras met tuinmeubilair.

De Eikensingel beschikt niet over een eigen parkrestaurant. U kunt er voor kiezen om zelf te koken, maar u kunt ook in Uddel en in de omliggende dorpjes terecht. Vraag erna bij de receptie. Ook voor al uw boodschappen moet u in Uddel zijn. Kortom, als u op zoek bent naar natuur, rust en wellness, dan is de Eikensingel een uitstekende keuze. Goed om te weten: De Zwaluwhoeve ligt op slechts 25 autominuten. Hier vindt u nog meer wellness!

De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en de whirlpool is gevuld met warm water zodat u direct kunt genieten.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Spazwembad
  • Finse sauna

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Niet aanwezig

Plattegrond De Eikensingel

Bekijk hier de plattegrond van de De Eikensingel (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond De Eikensingel

Bekijk hier de plattegrond van de De Eikensingel (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond De Eikensingel

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.