Europa Feriendorf

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)110

Europa Feriendorf is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen, die een actieve vakantie in de natuur willen beleven. Want aan bossen, heuvels en groene weide geen gebrek! Vanuit uw bungalow wandelt u dan ook zo de natuur in.

europa-feriendorf
europa-feriendorf2
europa-feriendorf3
europa-feriendorf4
europa-feriendorf5
europa-feriendorf6
europa-feriendorf8

Europa Feriendorf

Europa Feriendorf ligt in een groene omgeving, vlakbij de stad Paderborn. Een stad met een grote Domkerk en een autoloos winkelcentrum. Elk seizoen is het hier heerlijk vertoeven. In het voorjaar en zomer wandelen in het Teutoburgerwoud. In de winter langlaufen of sleeën. De bekende wintersportplaats Winterberg ligt overigens op slechts 50 autominuten. Leuk voor kinderen is een bezoek aan het Hollywood Safaripark en Fort Fun, een western- en avonturenpark.

Wat is er te doen op Europa Feriendorf?

Europa Feriendorf is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen, die een actieve vakantie in de natuur willen beleven. Want aan bossen, heuvels en groene weide geen gebrek! Vanuit uw bungalow wandelt u dan ook zo de natuur in! Vraag bij de receptie om wandelkaarten, routes en tips. Er is geen zwembad op Europa Feriendorf, zou u een frisse duik willen nemen, dan kunt u het verwarmd natuurbad in het dorpje Atteln bezoeken. Het natuurbad is – binnendoor – makkelijk bereikbaar.

Maar ook op Europa Feriendorf zijn leuke recreatieve voorzieningen. Zo is er een speeltuin en een speel-, voetbal- en volleybalveld. U kunt ook met de hele familie een partijtje midgetgolfen. Er is eveneens een tafeltennistafel en een voetbalspel. Maar de belangrijkste voorziening is toch wel de schitterende omgeving, die uitnodigt tot lange wandelingen. Vergeet uw wandelschoenen dus niet!

Na een actief dagje slaat uiteraard de honger flink toe. U kunt uw honger stillen in restaurant ‘Der Vagenbond’ op het vakantiepark. Op de kaart staan internationale gerechten. Voor een drankje kunt u plaats nemen op het terras. U verblijft in knusse bungalows, die verspreid liggen over het glooiende parkterrein van Europa Feriendorf.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Sport/Spel

  • Fietsverhuur
  • Midgetgolf
  • Tafeltennis
  • Speeltuin

Horeca

  • Restaurant met terras

Algemeen

  • Receptie

Bungalowparken nabij Europa Feriendorf

Geen beoordelingen gevonden voor Europa Feriendorf

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.