Het Vennenbos reviews

8,6
- 116 reviews
  • Algemene indruk
    8,6
  • Ligging
    8,8
  • Service
    8,7
  • Eten
    8,1
  • Bungalows
    8,1
  • Kindvriendelijk
    8,9
  • Prijs/kwaliteit
    8,3

Boek Het Vennenbos direct bij Landal Greenparks:

Beoordelingen voor Het Vennenbos

Heeft u Het Vennenbos bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
8
Ineke Trompert
Met jonge kinderen
10 juli 2020
Beoordeling

het is ontspannen vakantie houden daar

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    8
10
L. Creemers
oudere_kinderen
8 april 2019
Beoordeling

Echt 1 van de leukste en mooiste parken van Landal! Ligging is perfect, privacy is prima, goede service, personeel is behulpzaam en je kunt er heerlijk eten.

Absoluut een keertje er naartoe gaan, je zult er geen spijt van krijgen!

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    10
9
A.Geerestein
partner
2 april 2019
Beoordeling

wij zijn al meer dan 10x hier geweest, dat zegt genoeg

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
10
Anke
jonge_kinderen
31 maart 2019
Beoordeling

Wij zijn al 2x bij het Vennenobs geweest… Superleuk Park en zeker voor kinderen! Bartje is ook te gek!

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    10
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    10
8
Corinda hazenoot
oudere_kinderen
12 maart 2019
Beoordeling

We zijn al een aantal keer bij het Vennenbos geweest, de laatste keer zelfs met honden erbij (al mis ik wel de uitrenplaatsen op het park). Lekker gewandeld in het bos en verder ons prima vermaakt op het park

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    8
10
miranda
partner
6 maart 2019
Beoordeling

Ik vind het een heel mooi park en ik ben er al een paar keer geweest.

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9
reina geerestein
Met partner
11 februari 2019
Beoordeling

Wij zijn al meer dan 10 x hier geweest, altijd was alles in orde. Dus helemaal geen klachten. Wij hopen volgende maand weer te komen, groeten Reina

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
10
D Plugge
oudere_kinderen
23 september 2018
Beoordeling

Het vennenbos is het favoriete vakantiepark van onze kinderen (11 en 14 jaar). Ze vinden het zwembad fantastisch, maken gebruik van het activiteitenprogramma (lasergamen, bowlingtoernooi, teen host). Ook de escaperoom vonden we erg leuk om te doen. Het park grenst aan een prachtig natuurgebied, de kempen, waar je prachtig kunt fietsen en wandelen over cartierheide. Op het park kun je fietsen huren en routes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Alle huisjes worden momenteel gerestyled. Dit park is leuk voor alle leeftijden!

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    10
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    10
8
M. Dijkstra

10 september 2018
Beoordeling

Onze accommodatie was nog niet vernieuwd, maar schoon was het ook niet. Er lag heel veel stof en spinnerag in de hoeken, naast en onder de (kinder)bedden/meubilair en de afzuigkap was smerig, daar droop het vet letterlijk uit.. op de site stond dat er een speelhuisje in de kindercottage zou zijn, maar dit was niet meer dan een houten plank in de vorm van een huisje die op de muur vastgeschroefd zat.. verder wel een mooi en ruim park, fijn zwembad + indoor speeltuin, leuke kinderboerderij en genoeg te doen voor jong en oud. Eetgelegenheden zijn prima en gastvrij personeel.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    7
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    6
  • Eten
    8
  • Bungalow
    5
  • Kindvriendelijk
    8

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.