Hof van Saksen reviews

9,0
- 41 reviews
  • Algemene indruk
    9,0
  • Ligging
    8,9
  • Service
    9,2
  • Eten
    8,2
  • Bungalows
    9,1
  • Kindvriendelijk
    9,2
  • Prijs/kwaliteit
    8,4

Boek Hof van Saksen direct bij Landal Greenparks:

Beoordelingen voor Hof van Saksen

Heeft u Hof van Saksen bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
9
Wilfred
Met jonge kinderen
24 augustus 2020
Beoordeling

Mooi park voor jong en oud. Heerlijk genoten met onze kleinkinderen.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
9
Oediet Doebe
Met oudere kinderen
20 juli 2020
Beoordeling

Luxe huizen die ruim opgezet zijn. Er is heel veel te doen in het park. Een aanrader!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    8
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    9
9
cristina
Met oudere kinderen
19 juli 2020
Beoordeling

Een prachtige plek op een idyllische locatie in het schitterende Drenthe.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
8
Fam. V.d. Lee
Met jonge kinderen
26 april 2020
Beoordeling

Wij hebben super genoten in het Hof van Saksen. Maar een Green Parc doet het geen eer aan. Drankjes, muffins alles zat in plastic. Dat vonden wij wel teleurstellend.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    6
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
10
Neomy
jonge_kinderen
19 maart 2019
Beoordeling

Wat een geweldig park! Er is voor alle leeftijden wat te doen.
Met mooi of slecht weer het maar allemaal niet uit, want vervelen doe je bij Hof van Saksen niet.

Wij gaan er dit jaar voor de 4e keer heen en elke keer voelt het als thuiskomen.
Mede dankzij de faciliteiten, maar ook door de fijne huisjes die van alle gemakken voorzien zijn en het behulpzame personeel.

Kan niet anders zeggen dan… we love Hof van Saksen

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
10
Gertien Woudstra
jonge_kinderen
17 februari 2019
Beoordeling

Wij zijn absoluut fan van Hof van Saksen!!

We komen hier al jaren en het is het beste park van Landal. Geweldig mooi zwembad met hele leuke en spannende glijbanen plus een mooie wildwaterbaan. De restaurants zijn ook super, heerlijk eten met leuke speelhoek voor de kinderen, je kunt zelf heerlijk rustig eten en drinken. De accommodatie is ook heerlijk luxe, leuke boerderijen met fijne bedden en luxe inrichting. Je wordt er helemaal in de watten gelegd en het is echt vakantie vieren.

Kortom een dikke 10 voor Hof van Saksen!

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
8
J de groot
oudere_kinderen
8 februari 2019
Beoordeling

Leuk en gezellig park

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    7
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    9
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
9
Wilma
oudere_kinderen
4 september 2018
Beoordeling

Prachtig park, met voor oudere kinderen heeeel veeel leuke dingen

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
10
diane
oudere_kinderen
15 augustus 2018
Beoordeling

Dit is een park voor iedereen. Personeel is heel vriendelijk/behulpzaam. Je verveelt je geen dag. Zoveel te doen. Het zwembad is voor al met de nieuwe glijbanen top voor oudere kinderen en ze krijgen er nog meer glijbanen bij. De kinderen kunnen naar verschillende academies. Koken, naaien, knutselen, voetbal, racen, klimmen. Aan iedere kind is gedacht. En voor de ouders een prachtig huis waar je je gelijk thuisvoelt. goede supermarkt/leuke restaurants. Super netjes allemaal. Echt een dikke 10!

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.