Hof van Saksen reviews

9,1
- 21 reviews
  • Algemene indruk
    9,1
  • Ligging
    8,9
  • Service
    9,2
  • Eten
    8,6
  • Bungalows
    9,1
  • Kindvriendelijk
    9,1
  • Prijs/kwaliteit
    8,5

Boek Hof van Saksen direct bij Landal Greenparks:

Beoordelingen voor Hof van Saksen

Heeft u Hof van Saksen bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
10
Anne
Met jonge kinderen
20 november 2021

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Even niet kunnen komen, maar dit weekeinde mochten we weer. Het was een thuiskomen van meet af aan. Je zo welkom voelen en kunnen ontspannen is een weldaad

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    9
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    9
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
9
Wilfred
Met jonge kinderen
24 augustus 2020

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Mooi park voor jong en oud. Heerlijk genoten met onze kleinkinderen.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
9
Oediet Doebe
Met oudere kinderen
20 juli 2020

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Luxe huizen die ruim opgezet zijn. Er is heel veel te doen in het park. Een aanrader!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    8
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    9
8
Fam. V.d. Lee
Met jonge kinderen
26 april 2020

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Wij hebben super genoten in het Hof van Saksen. Maar een Green Parc doet het geen eer aan. Drankjes, muffins alles zat in plastic. Dat vonden wij wel teleurstellend.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    6
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
10
Gertien Woudstra
jonge kinderen
17 februari 2019

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Wij zijn absoluut fan van Hof van Saksen!!

We komen hier al jaren en het is het beste park van Landal. Geweldig mooi zwembad met hele leuke en spannende glijbanen plus een mooie wildwaterbaan. De restaurants zijn ook super, heerlijk eten met leuke speelhoek voor de kinderen, je kunt zelf heerlijk rustig eten en drinken. De accommodatie is ook heerlijk luxe, leuke boerderijen met fijne bedden en luxe inrichting. Je wordt er helemaal in de watten gelegd en het is echt vakantie vieren.

Kortom een dikke 10 voor Hof van Saksen!

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
8
J de groot
oudere kinderen
8 februari 2019

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Leuk en gezellig park

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    7
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    9
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
9
Wilma
oudere kinderen
4 september 2018

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Prachtig park, met voor oudere kinderen heeeel veeel leuke dingen

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
10
diane
oudere kinderen
15 augustus 2018

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Dit is een park voor iedereen. Personeel is heel vriendelijk/behulpzaam. Je verveelt je geen dag. Zoveel te doen. Het zwembad is voor al met de nieuwe glijbanen top voor oudere kinderen en ze krijgen er nog meer glijbanen bij. De kinderen kunnen naar verschillende academies. Koken, naaien, knutselen, voetbal, racen, klimmen. Aan iedere kind is gedacht. En voor de ouders een prachtig huis waar je je gelijk thuisvoelt. goede supermarkt/leuke restaurants. Super netjes allemaal. Echt een dikke 10!

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
9
Linda van Rooij
oudere kinderen
14 augustus 2018

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Geweldig park!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9
e. reinhard

9 juli 2018

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Het is het park waar ik het liefst naar toe ga. Park is fantastisch. De mogelijkheden om te eten zijn goed. Geweldig zwemparadijs. De mogelijkheden voor uitstapjes geweldig. Emmen, Groningen en Wildlands. Ben altijd blij en uitgerust bij thuiskomst

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    8

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.