Vakantiepark Kastelenhof

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)110

Natuur, waterplezier op en rond het Veluwemeer en tal van daguitjes zijn ook zó gemaakt vanuit vakantiepark Kastelenhof. Na een actief dagje kunnen uw kinderen nog eventje spetteren in het ‘spray parkje‘ voordat u zich terugtrekt, in de knusse bungalow midden in het groen.

Kastelenhof-4b
Kastelenhof-4a
Kastelenhof
Kastelenhof-6
Kastelenhof-77
Kastelenhof-3
Kastelenhof-1
Kastelenhof-55

Vakantiepark Kastelenhof

Vakantiepark Kastelenhof ligt in Ermelo. Een dorp aan het Veluwemeer en aan de rand van de Veluwe. Of u nu op zoek bent naar natuur, water of middagje wilt winkelen, in en rondom Ermelo kan het allemaal. Zo gaan water- en surfliefhebbers naar ‘Strand Horst’, één van de beste surflocaties van Nederland aan het Veluwemeer. Bezoek Landgoed Staverden of dwaal uren over de heide en door de bosrijke omgeving. Wie weet spot u wel de herder, die elke dag met zijn kudde de Ermelosche heide op trekt.

Wat is er te doen op vakantiepark Kastelenhof

Vakantiepark Kastelenhof is een gemoedelijk en autovrij vakantiepark, midden in het groen. Met name geschikt voor jonge gezinnen en mensen die van de natuur op de Veluwe willen genieten, is vakantiepark Kastelenhof een prima keuze. Maar bij mooie weer is er ook vertier op vakantiepark Kastelenhof. Spelen in de speeltuin en lekker spetteren kan in het ‘spray parkje’, terwijl u vanaf de ligweide een oogje in het zeil kunt houden. Ideaal voor jonge kinderen!

Is het weer wat minder, dan biedt de ‘Binnenhof’ uitkomst. Hier kunnen kinderen spelen in de zandbak, met blokken of met het poppenhuis. Duikt u graag de natuur in en wilt u alles te weten komen over de natuur van de Veluwe en haar bewoners, dan kunt u zowel in de zomer, als in de herfst, op stap met de boswachter. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden. Tevens kunt u hier ook terecht voor fietsverhuur.

Vakantiepark Kastelenhof heeft geen parkrestaurant, u kunt er voor kiezen om zelf te koken, maar u kunt ook in Ermelo of in een Garderen een restaurantje opzoeken. Voor al uw boodschappen kunt u ook prima terecht in Garderen. Alleen verse eitjes hoeft u hier niet te kopen. Deze kunt u kopen bij de receptie en zijn afkomstig van de scharrelkippen, die u ziet rondscharrelen op vakantiepark Kastelenhof.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Klein spray park

Sport/Spel

  • Binnenspeel ruimte
  • Fietsverhuur
  • Speeltuin

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Bungalowparken nabij Vakantiepark Kastelenhof

Vrijrijck de Heivlinder

U verblijft in knusse bos boerderijtjes, die verscholen liggen in het groen. Hierdoor is het bospark een uitstekende keuze, als u eventjes de hectiek van alle dag wil ontvluchten.

Lees meer
De Eikensingel

Relaxen doet u op de Eikensingel! Want elke bungalow beschikt over een privé-jacuzzi, is er een Finse sauna en een uniek spazwembad.

Lees meer
De Paalberg

Omringd door de bossen van de Veluwe, ligt De Paalberg. Plons in het binnen- en buitenzwembad, kinderen ravotten in de speeltuin en schuif aan in het parkrestaurant. Perfect!

Lees meer
De Hertshoorn

De Hertshoorn is een kindvriendelijke camping op de Veluwe. Met een indoorspeeltuin, binnenzwembad en voor tieners is er een apart programma.

Lees meer
Landgoed Stakenberg

Even lekker weg, eventjes genieten van de mooie natuur rondom Elspeet. U wandelt vanaf Landgoed Stakenberg namelijk zo de bossen en heidevelden op.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Vakantiepark Kastelenhof

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.