Vakantiepark Koningshof

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)110

Vakantiepark Koningshof ligt tussen de kleurrijke bollenvelden van Rijnsburg, die in het voorjaar een lust voor het oog zijn. Spring op de fiets en geniet van deze kleurenpracht! Bovendien ligt de Noordzee op slechts 5 km, een dagje strand is dus geen probleem.

recreatiecentrum-koningshof-608
recreatiecentrum-koningshof-607
recreatiecentrum-koningshof-609
recreatiecentrum-koningshof-610
recreatiecentrum-koningshof-611
recreatiecentrum-koningshof-612
recreatiecentrum-koningshof-613
recreatiecentrum-koningshof-614
recreatiecentrum-koningshof-615

Vakantiepark Koningshof

Vakantiepark Koningshof ligt tussen de kleurrijke bollenvelden van Rijnsburg, die in het voorjaar een lust voor het oog zijn. Spring op de fiets en geniet van deze kleurenpracht! Voor nog meer schitterende tuinen en kleurrijke bloembollen kunt u ook een bezoekje brengen aan Keukenhof. U verblijft ook op slechts 5 kilometer van de Noordzee, een uitstapje naar het strand en naar een gezellige boulevard, is dus zo gemaakt. Ook Leiden, Den Haag en Scheveningen liggen vlakbij.

Wat is er te doen op vakantiepark Koningshof?

Vakantiepark Koningshof biedt het jaarrond vakantiepret. Zo is er een binnenzwembad waar jong en oud uren waterpret kunnen beleven. Voor de jongste gasten is er ook een veilig en ondiep gedeelte, met leuke waterattracties. In de zomermaanden is ook het buitenzwembad geopend, baantjes trekken of bommetjes maken. Het kan hier allemaal. Bovendien ligt het Noordzeestrand op slechts 5 kilometer, een dagje strand is dus geen probleem.

Eventjes voldoende waterpret, ravotten kan in de speeltuin. De echte waaghalzen leven zich uit op de skatebaan. Ook de tennisbaan en het voetbal- en basketbalveld, zijn goed voor en paar sportieve uurtjes. Bovendien zorgt ook het animatieteam in de schoolvakanties van april tot en met augustus voor een leuk programma, zowel overdag als in de avonduurtjes. Wilt u de puur Hollandse omgeving verkennen, huur dan een fiets bij de receptie van vakantiepark Koningshof.

Heeft u na een dagje vol water- en speelpret honger gekregen, schuif dan aan in het parkrestaurant ‘de Taveerne’. Hier staan zowel kinder- als vlees- en visgerechten op de menukaart. Voor de snelle trek is de snackbar van vakantiepark Koningshof een uitkomst. Voor u dagelijkse boodschappen en verse broodjes in de vroege morgen, moet u bij de parkwinkel zijn. U verblijft in knusse haltes die gelegen zijn in het groen.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

 • Binnen- en buitenzwembad met peuterbadje

Sport/spel

 • Speeltuin
 • Fiets-/kinderfietsverhuur
 • Recreatieteam (van april tot en met augustus in de vakanties)
 • Sportveld
 • Tafeltennis
 • Skateboardbaan
 • Visvijver

Horeca

 • Restaurant(s) (geopend vanaf Pasen tot en met augustus)
 • Snackbar
 • Supermarkt

Algemeen

 • Receptie

Bungalowparken nabij Vakantiepark Koningshof

Vakantiepark Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Lees meer
Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer
Parc du Soleil

Op 10 fietsminuten van de Noordzee ligt Parc du Soleil. Geniet van het oer-Hollandse landschap. Kinderen spelen in de indoorspeeltuin en het binnenzwembad.

Lees meer
Recreatiepark Noordwijkse Duinen
Noordwijkse Duinen

Het brede en schone strand van Noordwijk is een geliefde strandbestemming. En op slechts twee kilometer van al dit moois ligt TopPark Noordwijkse Duinen.

Lees meer
Dunimar

U verblijft in mediterraanse villa’s die gelegen zijn in het Hollandse landschap. Dit maakt Dunimar zo uniek en is het de uitvalsbasis om de Bollenstreek te verkennen.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Vakantiepark Koningshof

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.