Les Jardins du Golf

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)110

Les Jardins du Golf is een prima keuze voor zowel golf- als liefhebbers van outdoor sporten. Naast Les Jardins du Golf ligt een 18- en 9- holes golfbaan. Ideaal dus! Maar ook voor outdoor sporters zijn de Belgische Ardennen een walhalla.

les-jardins-du-golf--44
les-jardins-du-golf--42
les-jardins-du-golf--45
les-jardins-du-golf--43
les-jardins-du-golf--47
les-jardins-du-golf--40
les-jardins-du-golf--48
les-jardins-du-golf--41
les-jardins-du-golf--46

Les Jardins du Golf

Les Jardins du Golf is zoals de naam al verklapt, het vakantiepark voor golfliefhebbers. Het park ligt namelijk aan de golfbaan van Barveaux-sur-Ourthe, een 18- en 9-holes golfbaan. Maar in deze omgeving kunnen ook natuurliefhebbers en outdoor sporters hun hart ophalen; kajakken, mountainbike of klimmen, veel is mogelijk. Leuk is ook een bezoekje aan Durbuy, het kleinste stadje ter wereld. Voor liefhebbers van lekker eten, gezellige terrasjes en leuke winkeltjes, is Durbuy een paradijsje.

Wat is er te doen op vakantiepark Les Jardins du Golf?

Les Jardins du Golf is een prima keuze voor zowel golf- als liefhebbers van outdoor sporten. Naast Les Jardins du Golf ligt een uitdagende 18- en 9- holes golfbaan. Ideaal dus! Maar ook voor outdoor sporters zijn de Belgische Ardennen een walhalla. De beboste hellingen, de heuveltoppen en de vele riviertjes bieden voldoende uitdaging. In de winter, kunt u met een beetje geluk ook langlaufen.

Na een partijtje golf, kunnen uw spieren tot rust komen in het buitenzwembad van Les Jardins du Golf. Lekker luieren en genieten van de warme zon kan op de ligweide. Ook uw kinderen zullen het erg leuk vinden dat er een zwembad aanwezig is. Zou u graag een wandeling willen maken, bij de receptie kunt u terecht voor wandelkaarten, routes en tips. Vergeet dus niet om uw wandelschoenen mee te nemen.

Er is geen eetgelegenheid op Les Jardins du Golf, maar in de omgeving zijn meer dan voldoende horecagelegenheden te vinden, waar u kunt genieten van de voortreffelijke Belgische keuken. Durbuy ligt immers vlakbij. Maar u kunt natuurlijk ook koken. U verblijft in een appartement, dat sfeervol is ingericht en wat een mooi uitzicht biedt over de Belgische Ardennen.

Faciliteiten

Zwemmen

  • Buitenzwembad (open in juli en augustus)

Sport/Spel

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

 

Bungalowparken nabij Les Jardins du Golf

Residence Durbuy

Geen grootschalig vermaak, maar genieten van de natuur en de vele outdoor activiteiten zijn de belangrijkste reden voor een vakantie op Résidence Durbuy.

Lees meer
Sunclass Durbuy

Sunclass Durbuy is een ideaal adresje voor natuur- en outdoorliefhebbers. Na een stevige wandeling, plonst u in het binnenzwembad. Ideaal!

Lees meer
Camping Petite Suisse

Camping Petite Suisse behoort tot een van de kindvriendelijkste campings van de Belgische Ardennen. Naast kinderpret is dit ook dé plek voor outdoor sporten.

Lees meer
La Boverie

La Boverie is vooral geliefd onder de actieve vakantiegangers, door de ligging pal naast de rivier de Ourthe en de talrijke outdoor activiteiten in de omgeving.

Lees meer
Vakantiepark Le Bochetay

Le Bochetay kunnen we aanraden aan mensen, die willen genieten van een rustige en bosrijke omgeving, voor wandelaars en liefhebbers van outdoor sporten.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Les Jardins du Golf

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.