Camping Ons Buiten

Camping Ons Buiten ligt vlakbij het Noordzeestrand en Oostkapelle. Het jaarrond bruist Ons Buiten: plons in het binnenzwembad, kinderen hebben alle ruimte om te spelen en u kunt heerlijk ontspannen in de wellnessruimte met diverse sauna’s en een rustruimte.

 • Voor een ontspannen vakantie voor stellen en jonge gezinnen
 • Er is een klein binnenzwembad en een wellness centrum
 • Speelweide, nieuwe water-modder-speeltuin en dierenweide

Boek Camping Ons Buiten direct bij Ardoer:

Camping Ons Buiten

Camping Ons Buiten ligt in het Zeeuwse Oostkapelle vlakbij het Noordzeestrand. Snuif de zilte zeelucht op en geniet van een mooie strandwandeling of een heerlijk dagje relaxen aan zee. U kunt in de directe omgeving ook mooie uitstapjes maken naar het Monumentenstadje Veere of het historische Middelburg. Het Veerse Meer is bovendien een waar paradijs voor watersportliefhebbers. Of maak de kinderen blij met een bezoek aan Speelcircus Bambini of Reptielen Zoo Iguana.

Wat is er te doen op Camping Ons Buiten?

Houdt u van wellness, rust en zwemmen, dan bent u op Camping Ons Buiten op de juiste plek. Hier kunt u op de eerste plaats genieten van een mooi binnenzwembad* met uitzicht op de tuin. Toe aan wat extra ontspanning, ontdek dan het wellness centrum* van Camping Ons Buiten met verschillende sauna’s, een massage ruimte en een fijne rustruimte, die uitzicht geeft op de wellnesstuin, waar ook yoga lessen worden gegeven.

Camping Ons Buiten is ideaal voor gezinnen met kinderen. Verveling is hier uitgesloten! Spelen en ravotten in de speelweide, klimmen en klauteren op de speelheuvel, in de duinvallei en van de kabelbaan suizen. Bezoek ook de dierenweide en de overdekte speelplek met XXL legoblokken en het animatieteam zorgt in de schoolvakanties voor een afwisselend programma. Wilt u Zeeland ontdekken? Huur dan fietsen bij de receptie!

Maak het u tijdens uw vakantie zo gemakkelijk mogelijk en neem plaats in de Huyskamer. Een gezellige eetgelegenheid waar veelal streekproducten op de menu kaart staan. U kunt plaats nemen in een van de retro fauteuils, maar u kunt ook kiezen voor afhalen. De veelzijdigheid van camping Ons Buiten komt eveneens tot uitdrukking in de vele soorten chalets. Van luxe tot comfort! Er zijn ook mindervalide chalets beschikbaar.

Let op: Camping Ons Buiten krijgt een nieuw zwembad met sauna en yoga voorzieningen. De verwachting is dat dit nieuwe zwembad in de zomer van 2020 klaar is.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Binnenzwembaden*
 • Wellness gedeelte*

Horeca

 • Restaurant

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Speelweide
 • Dierenweide
 • Speelruimte met  XXL legoblokken
 • Animatie (tijdens de schoolvakantie)
 • Fietsverhuur

Plattegrond Camping Ons Buiten

Bekijk hier de plattegrond van de Camping Ons Buiten (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Camping Ons Buiten

Bekijk hier de plattegrond van de Camping Ons Buiten (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Camping Ons Buiten

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.