Residence Heijendael

Residence Heijendael is een gezellig vakantiepark waar u het jaarrond vakantie kunt vieren! In de zomermaanden staat het buitenzwembad garant voor heel veel spetterpret. Voor natuurliefhebbers is het vakantiepark nabij de Maasduinen een paradijs. Eindeloos wandelen en fietsen en wilde dieren spotten!

  • Kleinschalig vakantiepark
  • Buitenzwembad met waterglijbaan
  • Vlak bij de Maas en de grens van Duitsland

Boek hier Residence Heijendael:

Residence Heijendael

Residence Heijendael is gelegen in het Noord-Limburgse dorpje Heijen. Het dorpje ligt aan de Oude Maas en ook een uitstapje naar Duitsland is zo gemaakt. De stad Kleef ligt op slechts 24 autominuten! Nog meer stadse gezelligheid vindt u ook in Nijmegen. Wandelt u graag en dol op natuur, dan kunt u een bezoekje brengen aan Nationaal Park De Maasduinen, een schitterend natuurgebied met bos, heide en stuifzand. Ook ligt het dorpje Arcen met de Hertog Jan Bierbrouwerij en de Kasteeltuinen van Arcen op een halfuurtje rijden.

Wat is er te op Residence Heijendael

Residence Heijendael is een gezellig vakantiepark waar u het jaarrond heerlijk vakantie kunt vieren! In de zomermaanden staat het buitenzwembad garant voor heel veel spetterpret. Suis van de waterglijbaan, baantjes zwemmen of lekker luieren op de zonneweide of op een van de ligstoelen, die rondom het zwembad staan. Voor de jongste gasten is er een veilig peuterbadje, ook met een kleine glijbaan. Heel fijn: het zwembad is rondom afgesloten met een hek, en alleen te bereiken via een poortje.

Een fijne plek voor kinderen is ook de buitenspeeltuin: glijden, schommelen en klauteren. Of wat dacht u van de twee jeu de boules banen? Wie daagt u uit? Maar vergeet ook niet om de mooie omgeving van Noord-Limburg te verkennen. Noord-Limburg heeft een goed bewegwijzerd fietsnetwerk en ook een oversteek met een pondje is een aanrader. Geen zin om zelf te trappen, dan kunt u ook een e-chopper huren. Vraag erna bij de receptie.

Residence Heijendael heeft geen parkrestaurant, maar in de omgeving zijn meer dan voldoende gezellige eetgelegenheden. Bovendien verblijft u in heerlijke vakantielodges, die van alle gemakken zijn voorzien. Zelf uw maaltijd bereiden kan dus ook prima. De vakantiewoningen zijn omgeven door groen en is er voldoende ruimte om uw auto te parkeren.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Buitenzwembad met peuterbadje

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Fiets- en e-chopper verhuur
  • Speeltuin
  • E-chopper

Plattegrond Residence Heijendael

Bekijk hier de plattegrond van de Residence Heijendael (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Residence Heijendael

Bekijk hier de plattegrond van de Residence Heijendael (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Residence Heijendael

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.