Vakantiepark Schindeldorf

Gastbeoordeling 7,0 score van 2 gast(en)110

Vakantiepark Schindeldorf is een ideaal vakantieadres voor gezinnen, die een actieve vakantie in de natuur willen beleven. Want aan bossen en heuvels geen gebrek. In deze omliggende bossen kunt u wandelen en mountainbike tochten maken.

Erholungspark Schindeldorf-66
Erholungspark Schindeldorf-5
Erholungspark Schindeldorf-55
Erholungspark Schindeldorf-2
Erholungspark Schindeldorf-8
Erholungspark Schindeldorf-4

Vakantiepark Schindeldorf

Vakantiepark Schindeldorf is gelegen in het Duitse stadje Stromberg, in Rheinland-Pfalz. Een schitterende streek met bosrijke heuvels en pittoreske dorpjes en hierdoor een ideaal vakantieadresje voor natuur- en wandelaars. Bent u een wijnliefhebber, breng dan een bezoekje aan een van de vele wijngaarden. Ook een stedentrip naar Mainz, met een historische binnenstad is zo gemaakt. Kortom, voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers is Schindeldorf een prima keuze.

Wat is er te doen op Vakantiepark Schindeldorf?

Vakantiepark Schindeldorf is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen, die een actieve vakantie in de natuur willen beleven. Want aan bossen en heuvels geen gebrek. In deze omliggende bossen kunt u wandelen en mountainbike tochten maken. Vraag bij de receptie om wandelkaarten, routes en tips. Er is geen zwembad op vakantiepark Schindeldorf, zou u willen zwemmen, dan kunt u gratis terecht in het binnenzwembad van Rheinböllen.

Alhoewel de natuur en de schitterende omgeving de belangrijkste voorziening is op vakantiepark Schindeldorf. Beschikt vakantiepark Schindeldorf toch over enkele voorzieningen. Zo is er een speeltuin, een basketbalveld en een tennisbaan. U kunt ook een balletje slaan op de 18-holes-golfbaan, die rondom Schindeldorf is gelegen. Wilt u hardlopen, vanaf Schindeldorf starten verschillende routes. Tevens is het ook mogelijk om mountainbikes te huren.

Na een actief dagje slaat uiteraard de honger flink toe. U kunt er dan voor kiezen om zelf te koken, maar in Stromberg liggen voldoende eetgelegenheden, waar typische Duitse gerechten op de menukaart staan. U bent tenslotte op vakantie. Lekker makkelijk is wel de broodjesservice, in de vroege morgen worden de verse broodjes bezorgd aan uw bungalow. U verblijft in knusse bungalows, die verspreid liggen over het glooiende parkterrein van Schindeldorf.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Tennisbaan
  • Golfbaan rondom het park (18-holes-golfbaan)
  • Basketbalveld
  • Mountainbikes/fietsverhuur
  • Nordic-Walking (diverse routes van 3 km, 5 km en 12 km.)
  • Trimpad (Beginnend op de parkeerplaats van het park.)

Horeca

  • Broodjes service

Algemeen

  • Receptie

Bungalowparken nabij Vakantiepark Schindeldorf

2 beoordelingen voor Vakantiepark Schindeldorf

Gemiddelde beoordeling: 7,0
Algemene indruk7,0
Kamers7,0
Ligging7,0
Kindvriendelijkheid5,0
Service7,0
Prijs/kwaliteit7,5
Eten6,0

Wat vond u ervan?

7

beoordeelde deze bungalow op 1 februari 2012

 

7

beoordeelde deze bungalow op 21 december 2011

 

Meer beoordelingen lezen