De Lage Kempen

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Genieten te midden van groene natuur, dat kan op de Lage Kempen. Het park grenst aan natuurgebied ‘Bosland’, waar u urenlang kunt ronddwalen. Steden als Hasselt of Lommel liggen vlakbij. Kinderen vermaken zich in het luxe buitenzwembad en met het animatieteam.

vakantiecentrum-de-lage-kempen6
vakantiecentrum-de-lage-kempen7
vakantiecentrum-de-lage-kempen2
vakantiecentrum-de-lage-kempen5
vakantiecentrum-de-lage-kempen4

De Lage Kempen

Vakantiecentrum De Lage Kempen is gelegen in het natuurgebied ‘Bosland’. Vanaf ‘de Lage Kempen’ wandelt u zo het natuurgebied in. Of stap op de fiets en geniet van de vele fietsroutes en fietsknooppunten van het Limburgse fietsroutenetwerk. Een dagje eropuit? Bezoek Hasselt of Lommel; cultuur snuiven, winkelen en een terrasje pikken. Trakteer uw kinderen op een dagje Bobbejaanland, maar ook voor volwassenen is dit een supergaaf attractiepark.

Voorzieningen op vakantiecentrum De Lage Kempen?

Vakantiecentrum De Lage Kempen is een gemoedelijk vakantieparkmet een uitstekende service. Een echte topper is het buitenzwembad in subtropische stijl. Dit zwembad is zelfs verwarmd! Er zijn drie spectaculaire waterglijbanen en een stroomversnelling. Vanwege de grootte van het zwembad kunt u hier ook baantjes trekken en is er een apart kinderbad aanwezig. Zodat ook de allerjongsten gasten veilig kunnen spetteren.

Naast waterpret kunnen kinderen ook springen op het grote springkussen en een balletje trappen op het sportveld. Leuk is ook een partijtje minigolf en in de zomermaanden staat ook het animatieprogramma garant voor veel vakantiepret, zowel overdag als in de avonduren. Maar ook de omgeving is de moeite waard om te verkennen. Huur een fiets op vakantiecentrum De Lage Kempen en trek er op uit. Vraag naar de mogelijkheden, routes en tips.

Na een heerlijk dagje op of rond vakantiecentrum De Lage Kempen is er niets zo fijn als er ook nog eens lekker voor u wordt gekookt. Neem daarom plaats in het sfeervolle eetcafé met terras. Maar u kunt natuurlijk ook zelf koken. U verblijft in knusse chalets die gelegen zijn midden in het groen.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Buitenzwembad met peuterbad en 3 waterwaterglijbaan

Sport/Spel

  • Fietsverhuur
  • Midgetgolf
  • Sportveld(en) voor diverse sporten
  • Recreatieprogramma (tijdens zomervakanties)
  • Speeltuin

Horeca

  • Eetcafe

Algemeen

  • Receptie

Bungalowparken nabij De Lage Kempen

Oostappen Blauwe Meer

Dolle pret in en rondom de recreatievijver met zandstrand, spelen in de indoorspeeltuin, eten in het restaurant en genieten van live shows.

Lees meer
Oostappen Parelstrand

Op dit Oostappen park midden in het groen is van alles te beleven. Plons in het buitenzwembad, lekker luieren aan de waterplas of doe mee met het animatieteam.

Lees meer
De Vossemeren

Geniet bij de Vossemeren van tropische temperaturen en in het wellness center van de ultieme ontspanning. Discovery Bay is één en al avontuur voor de kleintjes.

Lees meer
Molenheide

Geniet van een fijne vakantie op het meest kindvriendelijke bungalowpark van België. Plonzen in het subtropisch zwembad en spelen in de indoorspeeltuin of trek er op uit.

Lees meer
Bungalows op Sunparks Kempense Meren
Kempense Meren

Op de Kempense Meren vindt u een tropisch zwemparadijs, veel sport- en spelfaciliteiten, horeca en wellness. In de regio zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor De Lage Kempen

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.