De Lage Kempen

Genieten te midden van groene natuur, dat kan op de Lage Kempen. Het park grenst aan natuurgebied ‘Bosland’, waar u urenlang kunt ronddwalen. Steden als Hasselt of Lommel liggen vlakbij. Kinderen vermaken zich in het luxe buitenzwembad en met het animatieteam.

 • Ideaal voor wandelingen en fietstochten door de natuur
 • Buitenzwembad met 3 glijbanen, stroomversnelling en kinderbad
 • Tip! Bezoek de grotten van Remourchamps en Maastricht

Vind de beste prijs voor: De Lage Kempen

De Lage Kempen

Vakantiecentrum De Lage Kempen is gelegen in het natuurgebied ‘Bosland’. Vanaf ‘de Lage Kempen’ wandelt u zo het natuurgebied in. Of stap op de fiets en geniet van de vele fietsroutes en fietsknooppunten van het Limburgse fietsroutenetwerk. Een dagje eropuit? Bezoek Hasselt of Lommel; cultuur snuiven, winkelen en een terrasje pikken. Trakteer uw kinderen op een dagje Bobbejaanland, maar ook voor volwassenen is dit een supergaaf attractiepark.

Voorzieningen op vakantiecentrum De Lage Kempen?

Vakantiecentrum De Lage Kempen is een gemoedelijk vakantieparkmet een uitstekende service. Een echte topper is het buitenzwembad in subtropische stijl. Dit zwembad is zelfs verwarmd! Er zijn drie spectaculaire waterglijbanen en een stroomversnelling. Vanwege de grootte van het zwembad kunt u hier ook baantjes trekken en is er een apart kinderbad aanwezig. Zodat ook de allerjongsten gasten veilig kunnen spetteren.

Naast waterpret kunnen kinderen ook springen op het grote springkussen en een balletje trappen op het sportveld. Leuk is ook een partijtje minigolf en in de zomermaanden staat ook het animatieprogramma garant voor veel vakantiepret, zowel overdag als in de avonduren. Maar ook de omgeving is de moeite waard om te verkennen. Huur een fiets op vakantiecentrum De Lage Kempen en trek er op uit. Vraag naar de mogelijkheden, routes en tips.

Na een heerlijk dagje op of rond vakantiecentrum De Lage Kempen is er niets zo fijn als er ook nog eens lekker voor u wordt gekookt. Neem daarom plaats in het sfeervolle eetcafé met terras. Maar u kunt natuurlijk ook zelf koken. U verblijft in knusse chalets die gelegen zijn midden in het groen.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Buitenzwembad met peuterbad en 3 waterwaterglijbaan

Sport/Spel

 • Fietsverhuur
 • Midgetgolf
 • Sportveld(en) voor diverse sporten
 • Recreatieprogramma (tijdens zomervakanties)
 • Speeltuin

Horeca

 • Eetcafe

Algemeen

 • Receptie

Plattegrond De Lage Kempen

Bekijk hier de plattegrond van de De Lage Kempen (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond De Lage Kempen

Bekijk hier de plattegrond van de De Lage Kempen (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond De Lage Kempen

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.