Vakantiewoningen Natuurschoon

Vakantiewoning Natuurschoon is het perfecte vakantieadres als u voor eventjes het hectische en drukke leven van allendag wil ontvluchten. Want op ‘Natuurschoon’ vindt u geen grootschalig vermaak. Maar rust en ruimte midden in het groen.

  • Ideaal voor senioren, stellen en jonge gezinnen
  • Wandelen en fietsen door de heuvels van Zuid-Limburg
  • Tip: bezoek mooie steden zoals Maastricht en Aken

Vind de beste prijs voor: Vakantiewoningen Natuurschoon

Vakantiewoningen Natuurschoon

Vakantiewoning Natuurschoon ligt verscholen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Rust- en natuurliefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Ideaal om tot rust te komen en om het Zuid-Limburgse heuvellandschap te verkennen. Leuk is een bezoekje aan het dorpje Noorbeek, waar nog op de ouderwetse manier stroop wordt gemaakt. Zeker proeven dus! Maar u verblijft ook niet ver van de Belgische grens en ook een stedentrip naar Maastricht is zo gemaakt.

Wat is er te doen op Vakantiewoning Natuurschoon

Vakantiewoning Natuurschoon is het perfecte vakantieadres, als u voor eventjes het hectische en drukke leven van alledag wil ontvluchten. Want op vakantiewoning Natuurschoon vindt u geen grootschalig vermaak of een druk animatie programma. Maar rust en ruimte midden in het groen. Perfect dus! U kunt in alle rust  genieten op uw terras maar u moet er zeker op uit trekken. Want de omgeving is schitterend!

U verblijft in het dorpje Noorbeek dat een van de zuidelijkst gelegen dorpjes van Nederland is. U wandelt dus zó de prachtige Belgische Voerstreek binnen. Net als het Zuid-Limburgse heuvellandschap een unieke streek met holle wegen, kabbelende riviertjes en kapelletjes. Soms lijkt het wel of de tijd hier heeft stilgestaan. Wandel- en natuurliefhebbers kunnen hier uren dwalen en grensoverschrijdende tochten maken. Maar ook Aken en Maastricht liggen op slechts 20 autominuten.

Vakantiewoning Natuurschoon heeft geen eetgelegenheid. Maar in de omgeving liggen voldoende restaurants, waar asperges en andere streekgerechten op de menukaart staan. Of wat dacht u van een kop koffie met een stuk Limburgse vlaai? Heerlijk! Natuurlijk kunt u ook zelf koken. U verblijft in een eenvoudige bungalow, die gelegen zijn in het groen.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontpanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Wasserette

Sport/Spel

  • Speelveldje

Plattegrond Vakantiewoningen Natuurschoon

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiewoningen Natuurschoon (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Vakantiewoningen Natuurschoon

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiewoningen Natuurschoon (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vakantiewoningen Natuurschoon

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.