(uw) boeking

Heeft u al een boeking gemaakt? Dan kunt u zich het beste wenden tot de vakantiepark-organisatie waar u geboekt heeft. Bungalowparkoverzicht.nl heeft geen inzicht in de door u gemaakte boeking. Heeft u een algemene vraag over een boeking? We hebben de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet.

Bungalowparkoverzicht.nl verhuurt zelf geen bungalows. Bungalowparkoverzicht.nl is een zoek- en vergelijk website van vakantieparken en is hierdoor zelf geen directe verkoper van de vakantie. Wanneer u een boeking heeft gemaakt, boekt u direct bij het betreffende vakantiepark. Het vakantiepark waar u boekt is ook verantwoordelijk voor uw reservering en uw verblijf.

Uiteraard kan u altijd uw boeking annuleren. Let wel op: het kan zijn dat u annuleringskosten verschuldigd bent, ook als u de boeking nog niet betaald heeft. Deze annuleringskosten zijn afhankelijk van de algemene voorwaarden van het bungalowpark waar u geboekt heeft.

Alle aangeboden bungalowparken worden in samenwerking aangeboden met Landal GreenParks, Center Parcs, Roompot, Molecaten, EuroParcs, Topparken, Sunparks, Libema en diverse individuele vakantieparken. Hierdoor gelden hun betalingsvoorwaarden. Deze kunt u vinden op de website van de bovengenoemde vakantiepark-organisaties.

Zodra u een boeking geplaatst heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail waarin alle relevante gegevens (adres, aankomstdatum, aantal personen etc.) van uw boeking vermeld staan. Indien u geen bevestiging per e-mail heeft ontvangen, neem dan contact met ons op. Uw aanvraag wordt dan direct doorgestuurd naar de juiste vakantiepark-organisatie.

Bungalowparkoverzicht.nl verhuurt zelf geen bungalows. Bungalowparkoverzicht.nl is een zoek- en vergelijk website van vakantieparken en is hierdoor zelf geen directe verkoper van de vakantie. Nagenoeg alle vakantiepark-organisaties zoals Landal GreenParks, Center Parcs, Roompot, Molecaten, EuroParcs, Topparken en diverse individuele vakantieparken zijn opgenomen op Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowparkoverzicht.nl doet haar uiterste best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden. Het is mogelijk dat de informatie op Bungalowparkoverzicht.nl niet overeenkomt met de content van doorgelinkte websites, hiervoor aanvaardt Bungalowparkoverzicht.nl geen enkele aansprakelijkheid. Het gebruik van alle verkregen informatie op Bungalowparkoverzicht.nl bij het boeken van een vakantiepark is volledig op uw eigen verantwoordelijkheid. Alle eventuele prijzen zijn tevens onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Bungalowparkoverzicht.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van foutieve of gewijzigde informatie of het niet goed afhandelen van een boeking door alle opgenomen vakantieparken op Bungalowparkoverzicht.nl

Via internet kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week de bungalowparken bekijken en direct reserveren. Wij streven er na om een zo’n compleet aanbod van bungalowparken aan te bieden in binnen- en buitenland. Via onze zoekfunctie kunt u exact aangeven welke vakantiebungalow en parkfaciliteiten u wenst. Op deze wijze kunt u alle bungalowparken met elkaar vergelijken.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.