Jacuzzi huisje op De Marke van Ruinen

Kenmerken: ,

 
Bent u een natuurliefhebber, rustzoeker en tevens gesteld op luxe? Dan is Marke van Ruinen perfect! Rust en ruimte rondom uw bungalow en bubbelen in de buiten-jacuzzi.

Uw nieuwe en moderne vakantiebungalow op Marke van Ruine ligt op een ruim perceel omringd door groen. Op dit vakantiepark heersen rust, ontspanning en natuur. Wie daar naar op zoek is, is dit vakantiepark een geode keuze! In uw wellness bungalow is het goed toeven, maar toch is het een aanrader om op het park een fiets te huren om het mooie natuurgebied Ruinen of Nationaal Park Dwingelderveld te bewonderen. Het brinkdorp Ruinen is ook de moeite van het bezichtigen waard

Wellness bungalow met Finse sauna en buitenjacuzzi

De wellness bungalow is smaakvol ingericht en beschikt over een woonkamer met zit- en eethoek en een luxe open keuken. Op de benedenverdieping vindt u ook een tweepersoonsslaapkamer met een badkamer en apart toilet. In de berging staat zelfs een wasmachine. Op de bovenverdieping liggen twee slaapkamers met televisie. De badkamer beschikt naast een douche ook over een whirlpool. Er is tevens een tweede apart toilet aanwezig. Maar de grootste trekpleister van deze wellness bungalow ligt in de tuin; een Finse sauna, een douche en een 6-persoons jacuzzi.

BOEK DEZE BUNGALOW