Wellness bungalows zijn zeer populair

Een wellness bungalow is perfect als u tot rust wilt komen. U kunt dan geheel privé, gebruik maken van de wellness voorzieningen. Denk hierbij aan: een privé-sauna, bubbelbad en een privé-jacuzzi. De keuze aan wellness bungalows is sterk toegenomen en de wellness voorzieningen steeds royaler. Ook zien we steeds meer wellness bungalows op een vakantiepark. Ideaal als u met kinderen op vakantie gaat. Terwijl u ontspand kunnen kinderen gebruik maken van de faciliteiten op het vakantiepark.

Op vakantie en een weekend of week ontspannen in een wellness bungalow met uw eigen wellness faciliteiten? Bekijk de mogelijkheden en verwen uzelf!

Verwen uzelf met een wellness bungalow

Wellness bungalows vindt u op steeds meer vakantieparken in Nederland en België. Maar welke vakantieparken zijn dit? Bekijk ons overzicht.

Wellness bungalows met privé-sauna

Lekker ontspannen en uw spieren verwennen, kan uitstekend als u een wellness bungalow reserveert met sauna. U kunt dan in alle rust en geheel privé genieten! Eventjes lekker niets en louter genieten van de warmte. Heerlijk! Door de groeiende vraag is het aanbod aan wellness bungalows met een sauna, sterk toegenomen. Zowel Landal, Center Parcs en Roompot verhuren wellness bungalows met een sauna. Naast de luxe van een privé-sauna, beschikken bungalows met een sauna vaak ook nog over een aantal luxe extra’s, zoals een bubbelbad en soms ook nog over een buiten-jacuzzi.

Na een wandeling over het strand of door het bos kunt u heerlijk ontspannen in de sauna van uw bungalow. Ideaal!

Wellness bungalows met privé-jacuzzi

Wat heerlijk! Tijdens uw vakantie bijkomen in een wellness bungalow met een buiten-jacuzzi. Want welk seizoen ook: u kunt altijd bubbelen. Geniet van de warmte bij fris weer en is het warm, dan is een jacuzzi heerlijk als verkoeling. Het aanbod aan jacuzzi-bungalows is ruim, maar er zijn in Nederland, toch een aantal wellness bungalows boekbaar met een jacuzzi. Bovendien kunt u naast de luxe van de jacuzzi ook gebruik maken van de voorzieningen van het vakantiepark. Interesse, boek dan tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Goed om te weten. Wellness bungalows met een jacuzzi zijn populair. Interesse, boek dan tijdig.

Wellness bungalow met een hottub

Heeft u jonge kinderen, dan is de wellness bungalow met hottub op vakantiepark Dierenbos perfect! Het vakantiepark bol van de voorzieningen voor jonge kinderen. Zo is er een binnenzwembad, speeltuin en een enthousiast animatieteam. De hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor nog meer vakantiepret. Bovendien krijgt u ook gratis toegang tot zeven dagattracties tijdens uw verblijf. De bungalow met hottub maakt uw verblijf compleet. Niet alleen de hottub in de tuin is uniek, ook de inrichting gebaseerd op het thema ‘damhert’ is bijzonder.

Terwijl uw kinderen slapen kunt u in de avond, met een wijntje bij de hand, samen naar de sterren staren. Heerlijk!

Bubbelen op de Veluwe

Midden op de Veluwe ligt het kleinschalige en gastvrije wellness vakantiepark Eikensingel! U wandelt hier zo vanaf uw bungalow de bossen en heidevelden op. Ideaal voor natuur en rustzoekers! Na een (lange) wandeling is het heerlijk thuiskomen in een van de wellness bungalows, die alle beschikken over een overdekte privé-jacuzzi, die u het jaarrond kunt gebruiken. Naast ontspannen in uw privé-jacuzzi, kunt u ook gebruik maken van het verwarmd spazwembad en de Finse sauna. Heerlijk! Goed om te weten: Wees op tijd, het zijn populaire wellness huisjes en de reviews zijn uitstekend!

Meer wellness bungalows

Voor nog meer wellness bungalows kunt u kijken op de pagina met sauna bungalows en bij ons overzicht met jacuzzi bungalows.