Wellness bungalows zijn populair!

Een wellness bungalow is perfect als u tot rust wilt komen. U kunt dan geheel privé, gebruik maken van de wellness voorzieningen. Denk hierbij aan: een privé-sauna, bubbelbad en een privé-jacuzzi. De keuze aan wellness bungalows is sterk toegenomen en de wellness voorzieningen steeds royaler. Ook zien we steeds meer wellness bungalows op een vakantiepark. Ideaal als u met kinderen op vakantie gaat. Terwijl u ontspant kunnen kinderen gebruik maken van de faciliteiten op het vakantiepark.

Op vakantie en een weekend of week ontspannen in een wellness bungalow met uw eigen wellness faciliteiten? Bekijk de mogelijkheden en verwen uzelf!

Een wellness bungalow reserveren? Check deze tips!

Wellness bungalows met privé-sauna

Lekker ontspannen en uw spieren verwennen, kan uitstekend als u een wellness bungalow reserveert met sauna. U kunt dan in alle rust en geheel privé genieten! Eventjes lekker niets en louter genieten van de warmte. Heerlijk! Door de groeiende vraag is het aanbod aan wellness bungalows met een sauna, sterk toegenomen. Zowel Landal, Center Parcs en Roompot verhuren wellness bungalows met een sauna. Naast de luxe van een privé-sauna, beschikken bungalows met een sauna vaak ook nog over een aantal luxe extra’s, zoals een bubbelbad en soms ook nog over een buiten-jacuzzi.

Wellness bungalows met privé-jacuzzi

Wat heerlijk! Tijdens uw vakantie bijkomen in een wellness bungalow met een buiten-jacuzzi. Want welk seizoen ook: u kunt altijd bubbelen. Geniet van de warmte bij fris weer en is het warm, dan is een jacuzzi heerlijk als verkoeling. Het aanbod aan jacuzzi-bungalows is ruim, maar er zijn in Nederland, toch een aantal wellness bungalows boekbaar met een jacuzzi. Bovendien kunt u naast de luxe van de jacuzzi ook gebruik maken van de voorzieningen van het vakantiepark. Interesse, boek dan tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Wellness bungalow met een hottub

Heeft u jonge kinderen, dan is de wellness bungalow met hottub op vakantiepark Dierenbos perfect! Het vakantiepark bol van de voorzieningen voor jonge kinderen. Zo is er een binnenzwembad, speeltuin en een enthousiast animatieteam. De hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor nog meer vakantiepret. Bovendien krijgt u ook gratis toegang tot zeven dagattracties tijdens uw verblijf. De bungalow met hottub maakt uw verblijf compleet. Niet alleen de hottub in de tuin is uniek, ook de inrichting gebaseerd op het thema ‘damhert’ is bijzonder.

Tip! Kleinschalige wellness adresjes

Op zoek naar een kleinschalig en rustig vakantieadres, dat beschikt over fijne wellness bungalows? Kijk dan eens bij de onderstaande adresjes! Allemaal stuk voor stuk heerlijke vakantieparken, die zich onderscheiden door de rust, de ligging en natuurlijk de fijne wellness bungalows. Goed om te weten: Boek tijdig, want de wellness bungalows zijn populair.

Meer wellness bungalows

Voor nog meer wellness bungalows kunt u kijken op de pagina met sauna bungalows en bij ons overzicht met jacuzzi bungalows.

Veelgestelde vragen

Zijn er wellness bungalows met jacuzzi?

Er zijn voldoende wellness bungalows met een jacuzzi! We hebben de fijnste bungalows met een jacuzzi voor u op een rijtje gezet.

Zijn er wellness bungalows met een sauna?

Er zijn voldoende wellness bungalows met een sauna! We hebben de fijnste bungalows met een sauna voor u op een rijtje gezet.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.