Wellness bungalows zijn zeer populair

Een wellness bungalow is perfect als u, tot rust wilt komen. U kunt dan geheel privé, gebruik maken van de wellness voorzieningen. Denk hierbij aan; een privé-sauna, zonnebank, bubbelbad en een privé-jacuzzi. De keuze aan wellness bungalows is sterk toegenomen en de wellness voorzieningen steeds royaler. Ook zien we steeds meer wellness bungalows op een vakantiepark. Ideaal als u met kinderen op vakantie gaat. Terwijl u relaxed kunnen kinderen gebruik maken van de faciliteiten op het vakantiepark.

Op vakantie en een weekend of week ontspannen in een wellness bungalow met uw eigen wellness faciliteiten? Bekijk de vele mogelijkheden en verwen uzelf!

Wellness bungalow? Verwen uzelf!

Wellness bungalows vindt u op steeds meer vakantieparken in Nederland en België. Maar welke vakantieparken zijn dit? Bekijk ons overzicht.

Wellness bungalow met privé-sauna

Lekker ontspannen en uw spieren verwennen, kan uitstekend als u een wellness bungalow reserveert met sauna. U kunt dan in alle rust en geheel privé genieten! Eventjes lekker niets en louter genieten van de warmte. Goed voor de spieren en huid! Heerlijk! Door de groeiende vraag is het aanbod aan wellnes bungalows met een sauna, sterk toegenomen. Zowel Landal GreenParks als Center Parcs en Roompot verhuren wellness bungalows met een sauna. Naast de luxe van een privé-sauna, die u tijdens uw verblijf onbeperkt kunt gebruiken, beschikken bungalows met een sauna vaak ook nog over een aantal luxe extra’s, zoals een bubbelbad, infrarooddouche en soms ook nog over een jacuzzi.

Interesse? We hebben alle ‘sauna bungalows’ voor u op een rij gezet. Boek en geniet van een welverdiende (wellness) vakantie.

Na een wandeling over het strand of door het bos kunt u heerlijk ontspannen in de sauna van uw bungalow. Heerlijk!

Wellness bungalow met privé-jacuzzi

wellness bungalowsWat heerlijk! Tijdens uw vakantie bijkomen in een wellness bungalow met buiten-jacuzzi. Welk seizoen ook, u kunt altijd bubbelen. Geniet van het warme water, dommel weg en geniet van een lekker wijntje bij het vallen van avond. Heerlijk! Het aanbod aan bungalows met een jacuzzi is niet heel ruim, maar er zijn in Nederland, toch een aantal wellness bungalows boekbaar met een jacuzzi. Deze jacuzzi bungalows kunt u reserveren bij Landal GreenParks en bij Roompot. Waardoor u naast de luxe van een jacuzzi ook gebruik kunt maken van de voorzieningen van het vakantiepark. Heeft u interesse, boek dan tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Goed om te weten. Wellness bungalows met een jacuzzi zijn populair. Heeft u interesse, boek dan tijdig. Bekijk hier alle bungalows met jacuzzi.

Wellness bungalow, wat dacht u van een hottub?

Heeft u jonge kinderen, dan is de wellness bungalow met hottub op vakantiepark Dierenbos perfect! Het vakantiepark staat namelijk bol van de voorzieningen. Zo is er een binnenzwembad, speeltuin en een enthousiast animatieteam. De hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor nog meer vakantiepret. Daarnaast krijgt u als gast ook gratis toegang tot zeven dagattracties tijdens uw verblijf. De bungalow met hottub maakt uw verblijf compleet. Niet alleen de hottub in de tuin is uniek, ook de inrichting gebaseerd op het thema ‘damhert’ is bijzonder. Natuurlijk is de bungalow voorzien van alle hedendaagse gemakken en is er een sauna aanwezig en een terras met terrasmeubilair.

Interesse? Boek hier de bungalow met hottub en geniet samen met uw kinderen van een verblijf bomvol vakantiepret.

Terwijl uw kinderen slapen kunt u in de avond, met een wijntje bij de hand, samen naar de sterren staren. Heerlijk!

Meer wellness bungalows. Voldoende keuze

Voor nog meer wellness bungalows kunt u kijken op de speciale pagina met ‘sauna bungalows‘ en bij ons overzicht met ‘jacuzzi bungalows’.