Nieuws

Vakantie tijdens corona: Zo hebben Nederlanders het ervaren

Voor veel mensen verliep de zomer- en herfstvakantie dit jaar anders dan gepland. Maar hoe is deze vakantie uiteindelijk bevallen? We vroegen het onze bezoekers.

Lees verder

Onderzoek vakantieparkvoorkeuren

Vanwege de toegenomen interesse in een vakantie in eigen land, hebben we onderzoek gedaan naar de voorkeuren van Nederlanders, bij het boeken van een vakantiepark.

Lees verder

Onderzoek toeristenbelasting 2020

Bovenop de accommodatie prijs wordt in Nederland vaak een toeristenbelasting geïnd. Per gemeente zijn er echter grote verschillen.

Lees verder

Welke provincie staat op de bucketlist?

Het Coronavirus heeft heel wat vakantieplannen verstoord! Maar hoe is dit bij u? Bungalowparkoverzicht deed onderzoek naar onze vakantieplannen voor 2020

Lees verder

Hoe gaan vakantieparken om met het coronavirus?

Alle parken hebben maatregelen getroffen i.v.m het Coronavirus. Voor alle actuele ontwikkelingen verwijzen we u naar de pagina over het Coronavirus.

Lees verder

Dagje uit met de elektrische auto? Grote kans dat je niet kunt opladen

Van de populairste attracties in Nederland biedt 72% op het parkeerterrein te weinig mogelijkheid voor het opladen van een elektrische auto.

Lees verder

Hoe duurzaam zijn Nederlandse vakantieparken?

Bungalowparkoverzicht was benieuwd wat de vakantiepark organisaties allemaal doen om parken te verduurzamen en deed hier uitgebreid onderzoek naar.

Lees verder

Winnaars Regio Awards 2019

In de Uitgids geven we uittips in de buurt van vakantieparken. Maar wat zijn de leukste uitjes? Bekijk hier de winnaars van de Regio Awards 2019.

Lees verder

Center Parcs voert flinke vernieuwingen door

Op veel Center Parcs parken worden vernieuwingen doorgevoerd! Een aantal vernieuwingen zijn klaar en kunt u al genieten in een nieuwe cottage.

Lees verder