Vakantie met hond: Dollen en wandelen

Natuurlijk gaat uw hond mee op vakantie! Want misschien is uw hond wel net zo dol op vakantie, als u. Samen lange wandelingen maken en rennen en dollen door de branding! Heerlijk! Eindelijk samen die dingen ondernemen, waar u thuis geen tijd voor heeft. Ideaal! Een uitstekende uitvalsbasis hiervoor is een vakantiepark, want er zijn voldoende vakantieparken waar honden van harte welkom zijn. Op vakantie met uw hond? Bekijk hieronder de vakantiepark organisaties, waar honden welkom zijn.

Op vakantie met hond? Ja, natuurlijk! Uw hond is uw beste maatje, natuurlijk gaat uw hond mee op vakantie! Bekijk de mogelijkheden en boek hier uw vakantie met hond.

Vakantieparken waar honden welkom zijn

 

Bij Landal zijn honden altijd welkom!

Behalve uw gezin, heeft ook uw hond de tijd van zijn leven op één van de vakantieparken van Landal, aangezien alle parken midden in de natuur of nabij de Hollandse kust liggen. Perfect dus, om met uw trouwe viervoeter door de natuur te dwalen. Op bijna alle Landal parken zijn maximaal 1 of 2 honden per bungalow toegestaan. Dit dient u wel bij uw reservering aan te geven! De toeslag voor uw hond is €5,50 per nacht, aangezien er voor de eindschoonmaak meer tijd nodig is.

Goed om te weten: Landal heeft zeven vakantieparken, waar u een speciale hondenbungalow kunt reserveren. Naast deze hondenbungalow, beschikken de vier parken ook over een hondendouche en een honden zwemvijver.

Meer info over de hondenbungalows
 

Vakantie met hond: Wandelen langs het IJsselmeer!

Is uw hond dol op water? Reserveer dan een bungalow op bungalowpark Zuiderzee! Want bungalowpark Zuiderzee ligt niet alleen pal aan het IJsselmeer, aan de overzijde van het park ligt ook het recreatiegebied de Vooroever, wat ook over een zandstrand beschikt! Uw hond kan zich dus heerlijk uitleven: op het strand en in het water. De bungalows zijn geschikt voor 4 tot 6 personen, zijn ze compleet ingericht, hebben ze openslaande deuren naar het terras en een tuin met ligging aan het water en een eigen aanlegsteiger. 

Boek een bungalow op park Zuiderzee
 
Op alle vakantieparken zijn in de openbare gelegenheden honden niet toegestaan. Hierdoor kan iedereen, met of zonder hond, onbezorgd vakantie vieren.

Luxe vakantie vieren met uw hond

Op het rustige en het zeer goed gewaardeerde vakantiepark Hof van Salland zijn honden meer dan welkom. U verblijft in luxe en ruime vakantievilla’s en ligt de Overijsselse natuur aan uw voeten! Na een (lange) wandeling is het heerlijk thuiskomen in uw vakantievilla. Wilt u nog meer luxe? Verblijf dan in een wellness villa, waar u kunt ontspannen in een traditionele opgietsauna of lekker bubbelt in de whirpool. Hof van Salland biedt rust, ruimte en schitterende natuur. Oftewel een perfect park voor een vakantie met hond.

Let op dat u bij het boeken aangeeft dat u uw hond wilt meenemen. Uw hond is dan van harte welkom op Hof van Salland. Maak hier direct een reservering!

 

Honden zijn welkom bij Molecaten

Op vakantie met uw hond? Bij Molecaten begrijpen ze dit en is op een groot aantal Molecaten vakantieparken uw trouwe viervoeter van harte welkom. Samen een lange wandeling door de bossen en rennen door het water, om daarna moe maar voldaan terug te keren bij uw bungalow. Heerlijk! U heeft een ruime keuze aan Molecaten parken, waar honden meer dan welkom zijn. U betaald wel een extra toeslag en moet uw hond aangelijnd zijn. Er geldt een maximum van 2 huisdieren per accommodatie.

Boek een hondvriendelijk Molecaten park