Vakantie met hond: Dollen en wandelen

Natuurlijk gaat uw hond mee op vakantie! Want misschien is uw hond wel net zo dol op vakantie, als u. Samen lange wandelingen maken en rennen en dollen door de branding! Heerlijk! Eindelijk samen die dingen ondernemen, waar u thuis geen tijd voor heeft. Ideaal! Een uitstekende uitvalsbasis hiervoor is een vakantiepark, want er zijn voldoende vakantieparken waar honden van harte welkom zijn. Op vakantie met uw hond? Bekijk hieronder de vakantiepark organisaties, waar honden welkom zijn.

Op vakantie met hond? Ja, natuurlijk! Uw hond is uw beste maatje, natuurlijk gaat uw hond mee op vakantie! Bekijk de mogelijkheden en boek hier uw vakantie met hond.

Vakantieparken waar honden welkom zijn

Roompot is zeer huisdiervriendelijk

Nagenoeg alle Roompot vakantieparken zijn zeer geschikt voor een heerlijke vakantie samen met uw hond! Of u nu naar het strand wil of lekker door het bos wil dwalen. U heeft alle keuze! Of kijk bij de speciale selectie van Roompot parken die door Roompot zelf worden aanbevolen op de speciale hondenpagina. U bent welkom met 1 of 2 honden en betaald u slechts een kleine toeslag!  Wel dient u dit van te voren aan te geven bij uw boeking!

Vakantie met hond: Wandelen langs het IJsselmeer!

Is uw hond dol op water? Reserveer dan een bungalow op bungalowpark Zuiderzee! Want bungalowpark Zuiderzee ligt niet alleen pal aan het IJsselmeer, aan de overzijde van het park ligt ook het recreatiegebied de Vooroever, wat ook over een zandstrand beschikt! Uw hond kan zich dus heerlijk uitleven: op het strand en in het water. De bungalows zijn geschikt voor 4 tot 6 personen, zijn ze compleet ingericht, hebben ze openslaande deuren naar het terras en een tuin met ligging aan het water en een eigen aanlegsteiger. 

Op alle vakantieparken zijn in de openbare gelegenheden honden niet toegestaan. Hierdoor kan iedereen, met of zonder hond, onbezorgd vakantie vieren.

Luxe vakantie vieren met uw hond

Op het rustige en het zeer goed gewaardeerde vakantiepark Hof van Salland zijn honden meer dan welkom. U verblijft in luxe en ruime vakantievilla’s en ligt de Overijsselse natuur aan uw voeten! Na een (lange) wandeling is het heerlijk thuiskomen in uw vakantievilla. Wilt u nog meer luxe? Verblijf dan in een wellness villa, waar u kunt ontspannen in een traditionele opgietsauna of lekker bubbelt in de whirpool. Hof van Salland biedt rust, ruimte en schitterende natuur. Oftewel een perfect park voor een vakantie met hond.

Beleef een geweldige vakantie met uw hond. Samen genieten van lange wandelingen en fietstochten door de schitterende natuur van de Sallandse Heuvelrug.

Honden zijn welkom bij Molecaten

Op vakantie met uw hond? Bij Molecaten begrijpen ze dit en is op een groot aantal Molecaten vakantieparken uw trouwe viervoeter van harte welkom. Samen een lange wandeling door de bossen en rennen door het water, om daarna moe maar voldaan terug te keren bij uw bungalow. Heerlijk! U heeft een ruime keuze aan Molecaten parken, waar honden meer dan welkom zijn. U betaald wel een extra toeslag en moet uw hond aangelijnd zijn. Er geldt een maximum van 2 huisdieren per accommodatie.

Goed om te weten: Landal heeft zeven vakantieparken, waar u een speciale hondenbungalow kunt reserveren. Naast deze hondenbungalow, beschikken de vier parken ook over een hondendouche en een honden zwemvijver.

Op vakantie met hond? Er gelden wel enkele regels!

Honden zijn dus op nagenoeg alle vakantieparken welkom! Wel gelden er enkele regels, om er voor te zorgen dat iedereen, met of zonder hond, een fijne vakantie kan vieren.

  • Denkt u er wel aan dat vakantieparken om een inentingsbewijs kunnen vragen. Ook een inenting tegen hondsdolheid is in veel gevallen verplicht.
  • Huisdieren hebben geen toegang tot zwembaden, restaurants, overdekte centrumvoorzieningen en andere openbare gelegenheden op het vakantiepark.
  • Honden dienen buiten de bungalow te worden aangelijnd en het hondentoilet te gebruiken.