Mindervaliden bungalows

Glutenvrij eten op vakantie

Op vakantie en glutenvrij eten – lastig? Nee! Op heel veel vakantieparken in Nederland kunt u een ontspannen vakantie vieren, zonder dat u zich druk hoeft te maken over het eten!

Lees verder

Rolstoelvriendelijke vakantieparken

Zowel bij Center Parcs, als Roompot en Landal kunt u rolstoelvriendelijke bungalows boeken. Deze bungalows zijn aangepast en is parkeerontheffing mogelijk.

Lees verder

Zorg en aanpassingen op vakantieparken

U wilt graag op vakantie, maar u of een familielid heeft zorg of een aanpassing nodig. Geen probleem! Diverse vakantiepark organisaties bieden zorg en aangepaste bungalows.

Lees verder

Mindervaliden cottages bij Center Parcs

U wilt graag naar Center Parcs, maar u of een familielid heeft aanpassingen nodig in de cottage. Geen probleem, want Center Parcs verhuurt ook mindervaliden cottages.

Lees verder

Bungalowparken waar u kunt revalideren

Als u na een ziekte of ongeval aan moet sterken, dan kunt u terecht in een revalidatiecentrum. Maar wist u ook dat er een aantal vakantieparken zijn, waar u ook kunt revalideren.

Lees verder

Vakantieparken voor Astma en COPD patiënten

Voor astma- en COPD-patiënten is het lastig een geschikte bungalow te vinden. Maar er 24 parken waar u een COPD-bungalow kunt boeken.

Lees verder

Vakantie voor visueel beperkten

Vakantie is vanzelfsprekend, maar voor mensen met een visuele beperking niet. Gelukkig zijn er steeds meer bungalows boekbaar, voor slechtzienden.

Lees verder

Nierdialyse op vakantie. Geen probleem!

Nierdialyse op vakantie? Geen probleem! Zowel Center Parcs, Landal als Roompot hebben een samenwerking met nabijgelegen ziekenhuizen.

Lees verder