Sidebar menu

Mindervaliden bungalows

Zorg en aanpassingen op vakantieparken

U wilt graag op vakantie, maar u of een familielid heeft zorg of een aanpassing nodig. Geen probleem! Diverse vakantiepark organisaties bieden zorg en aangepaste bungalows.

Lees verder

Mindervaliden cottages bij Center Parcs

U wilt graag naar Center Parcs, maar u of een familielid heeft aanpassingen nodig in de cottage. Geen probleem, want Center Parcs verhuurt ook mindervaliden cottages.

Lees verder

Bungalowparken waar u kunt revalideren

Als u na een ziekte of ongeval aan moet sterken, dan kunt u terecht in een revalidatiecentrum. Maar wist u ook dat er een aantal vakantieparken zijn, waar u ook kunt revalideren.

Lees verder

Vakantieparken voor Astma en COPD patiënten

Voor astma- en COPD-patiënten is het vaak lastig een geschikte bungalow te vinden, waar hun aandoening niet gaat opspelen. Maar er 24 parken waar u een COPD-bungalow kunt boeken.

Lees verder

Vakantie voor visueel beperkten

Vakantie is voor veel mensen vanzelfsprekend. Maar voor mensen met een visuele beperking is dit anders. Maar gelukkig zijn er steeds meer bungalows boekbaar, voor slechtzienden.

Lees verder

Nierdialyse op vakantie. Geen probleem!

Nierdialyse op vakantie? Geen probleem! Zowel Center Parcs, Landal GreenParks als Roompot hebben een samenwerking gezocht met nabijgelegen ziekenhuizen.

Lees verder

Mindervaliden bungalows op bungalowparken

Zowel bij Center Parcs, als Roompot en Landal kunt u aangepaste bungalows boeken. Deze bungalows zijn aangepast en kan een parkeerontheffing aangevraagd worden.

Lees verder
 
 
Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowparkoverzicht.nl

Pasveldweg 1
6088 HD Roggel (Limburg)
E-mail: Contact
 

Over ons

Sluiten

Pin It on Pinterest