Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik een bevestiging van mijn boeking?
Zodra u een boeking geplaatst heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail waarin alle relevante gegevens (adres, aankomstdatum, aantal personen etc.) van uw boeking vermeld staan. Indien u geen bevestiging per e-mail heeft ontvangen, neem dan contact met ons op. Uw aanvraag wordt direct doorgestuurd naar onze partners (Landal / Roompot / CenterParsc / Bungalowspecials / Libema / Sunparks en Hogenboom).

Welke extra kosten worden nog berekend?
Per boeking worden er extra kosten in rekening gebracht zoals (lokale heffingen, reserveringskosten, huren en waarborgsom) De hoogte hiervan is afhankelijk van het bungalowpark zelf. De meest getoonde prijzen zijn exclusief deze kosten. Tevens kunnen er (verplichte) toeslagen zijn voor o.a. bedlinnen en eindschoonmaak. Tijdens uw boekings proces kunnen u er extra’s bij geboekt worden, zoals kindermeubilair, fietsen ect. Ook hier geld, de meest getoonde prijzen zijn exclusief deze kosten.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?
Alle aangeboden bungalowparken worden in samenwerking aangeboden met Landal, Centerparksc, Roompot, Sunparks, Libema Hogenboom en Bungalowspecials. Hierdoor gelden hun betaling voorwaarden deze kunt u vinden op hun websites.

Kan ik mijn boeking annuleren?
Uiteraard kan u te allen tijde het geboekt arrangement annuleren. Let wel op: het kan zijn dat u annuleringskosten verschuldigd bent, ook als u de boeking nog niet betaald hebt. Deze annuleringskosten zijn afhankelijk van algemene voorwaarden van het bungalowpark waar u geboekt heeft.

Wie biedt de bungalowparken aan?
Al de op onze website getonde bungalowparken worden aangeboden in samenwerking met Landal, Centerparksc, Roompot, Sunparks, Libema, Hogenboom en Bungalowspecials

Wat is het voordeel van boeken via Bungalowparkoverzicht.nl
Via internet kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week de bungalowparken bekijken en direct reserveren. Wij streven er na om een zo compleet aanbod van bungalowparken aan te bieden in binnen- en buitenland. Via onze zoekfunctie kunt u exact aangeven welke vakantiebungalow en parkfaciliteiten u wenst. Op deze wijze kunt u alle bungalowparken met elkaar vergelijken.

In hoeverre is Bungalowparkoverzicht.nl aansprakelijk voor de geboden informatie op deze website?
Uiteraard doen wij ons uiterste best om alle informatie zo goed en up-to-date mogelijk op onze site te plaatsen. Vanwege de omvangrijkheid van de site en samenwerking met de boven genoemde bedrijven kan het gebeuren dat u type- en drukfouten aantreft. Vandaar dat alle informatie onder voorbehoud van type- en drukfouten is. Alle prijzen zijn tevens onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Bungalowparkoverzicht.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van foutieve of gewijzigde informatie of het niet goed afhandelen van een boeking door Landal, Centerparksc, Roompot, Sunparks, Libema Hogenboom en Bungalowspecials.

Overige vragen?
Als u vragen nog niet beantwoord zijn of heeft u nog overigen vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.