Veelgestelde vragen

Bungalowparkoverzicht.nl verhuurt zelf geen bungalows. Bungalowparkoverzicht.nl is een zoek- en vergelijk website van vakantieparken en is hierdoor zelf geen directe verkoper van de vakantie. Als bezoeker van Bungalowparkoverzicht.nl wordt u doorverwezen naar de aangesloten vakantiepark-organisaties. Maar we merken dat  onze bezoekers regelmatig met vragen zitten. Deze veel gestelde vragen hebben we samen gebracht in deze vragen-gids, zodat u snel geholpen bent met u vraag.

Hieronder vindt u de 5 meest gestelde vragen

Bungalowparkoverzicht.nl verhuurt zelf geen bungalows. Bungalowparkoverzicht.nl is een zoek- en vergelijk website van vakantieparken en is hierdoor zelf geen directe verkoper van de vakantie. Nagenoeg alle vakantiepark-organisaties zoals Landal GreenParks, Center Parcs, Roompot, Molecaten, EuroParcs, Topparken en diverse individuele vakantieparken zijn opgenomen op Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowparkoverzicht.nl verhuurt zelf geen bungalows. Bungalowparkoverzicht.nl is een zoek- en vergelijk website van vakantieparken en is hierdoor zelf geen directe verkoper van de vakantie. Wanneer u een boeking heeft gemaakt, boekt u direct bij het betreffende vakantiepark. Het vakantiepark waar u boekt is ook verantwoordelijk voor uw reservering en uw verblijf.

Wij verhuren zelf geen bungalows, Bungalowparkoverzicht is een zoek- en vergelijkwebsite van vakantieparken en is hierdoor zelf geen directe verkoper van de vakantie. Wij kunnen dan ook geen informatie geven over een langere verhuur periode of tijdelijke woonruimte.

Wel kunnen wij u informeren welke vakantieparken lang verhuur aanbieden.

Bij Topparken kunt u voor langere tijd een vakantiehuis huren. Voor het huren voor een langere periode kunt u contact opnemen via +31 (0)88 - 500 2424 of verhuur@topparken.nl.

Bij Landal kunt u ook voor een langere tijd een vakantiebungalow huren. Meer info over het huren van een langere periode vind u op de website van https://www.landal.nl/tijdelijke-woonruimte.

Via Roompot Business kunnen zowel zakelijke als particuliere een tijdelijke woonruimte reserveren. Ook het huren van een verblijf voor een periode van langer dan 3 weken is mogelijk. Meer informatie vindt u op roompotbusiness.nl

Bij EuroParcs kunt u ook voor een langere tijd huren. Meer informatie vindt u op: www.stayxl.nl

Veel voorzieningen op de vakantieparken zijn gratis, maar er zijn ook voorzieningen waarvoor u moet betalen en/of reserveren. Deze informatie vindt u terug in de vakantiepark-app van de vakantiepark-organisatie.

Ook als u niet verblijft op een vakantiepark, bent u op veel vakantieparken welkom om gebruik te maken van de diverse voorzieningen. Wilt u een dagje komen dan is reserveren wel noodzakelijk en zijn er kosten aan verbonden. Wenst u een dagje te komen? Neem dan contact op met het vakantiepark dat u wenst te bezoeken.

Wilt u een dagje naar Center Parcs? Dan verwijzen wij u naar de website: eendagjeCenterParcs.nl. Hier kunt u bekijken wat de mogelijkheden per Center Parcs vakantiepark zijn en kunt u direct uw dagje Center Parcs reserveren.

Als u vragen nog niet beantwoord zijn of heeft u nog overigen vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.