Bijzondere bungalows

Trendy villa met buiten-jacuzzi. Top!

Wat is dit een top adresje! Alles klopt! Een luxe en moderne inrichting, een sauna, een heerlijke buiten-jacuzzi en een top ligging – midden op de Utrechtse heuvelrug!

Lees verder

Wie durft? Slapen in een boomhut

Wilt u een keer iets anders dan anders? Ga dan hoog de bomen in en slaap in een van de boomhutten van vakantiepark Mölke, direct gelegen aan het riviertje de Regge.

Lees verder

Geniet van een heerlijk buitengevoel

Zoekt u een bijzonder adresje midden tussen de bomen en midden in de natuur - dan zijn deze woodlodges op Landal Warsberg en Landal Wifrttal perfect!

Lees verder

Strandhuisjes op het strand van Kijkduin

Reserveer een van deze eigentijdse strandhuisjes op het strand van Kijkduin! U kunt dan lekker lang genieten van al het moois dat de Noordzee en het strand bieden. Heerlijk!

Lees verder

Haagse strandhuisjes. Samen genieten!

Wakker worden met het ruisen van de Noordzee, de zon in de zee zien zakken en met uw kinderen dolle door de branding en schelpen zoeken. Een droom, nee hoor!

Lees verder

Culinaire watervilla op Domein de Schatberg

Een droom voor elke fervente thuiskok wordt werkelijkheid. Want in deze bungalow met de meest moderne keukenapparatuur, waant elke gast zich als een drie-sterrenchef.

Lees verder

Super-de-luxe Bouvrie wellnessvilla

Zoekt u een top vakantievilla? Dan is deze villa die ontworpen is door Jan des Bouvrie een aanrader! Modern ingericht voor vier personen, stijlvol en met privé-jacuzzi en privé-sauna.

Lees verder

New generation kindercottage, top!

Deze unieke kindercottage biedt ongekend speelplezier. Met een privé speelhut, een glijbaan in de tuin en een speelkamer. U kinderen beleven hier een geweldige vakantie.

Lees verder

Beach House op het strand in Zeeland

U geniet nog meer van uw strandvakantie met een vakantiehuisje op het strand! Geen files of parkeerproblemen. U stapt uw vakantiehuis uit en u staat meteen op het strand!

Lees verder