Bijzondere bungalows

Geniet in deze bungalow met hottub

Kom genieten in deze luxe wellness bungalows in de Achterhoek met een privé-hottub in de tuin! Ideaal voor zowel (jonge) gezinnen, groepen of romantisch met z'n tweetjes.

Lees verder

Bubbelen nabij Maastricht!

Deze wellness woning ligt op Resort Maastricht en is perfect om na een dagje Maastricht tot rust te komen! Bubbelen in de buiten-jacuzzi en ontspannen in de buitensauna. Heerlijk!

Lees verder

Beach Villa: Geniet van de surf- en strand vibe

U geniet in deze Beach Villa optimaal van de relaxte surf- en strand vibe! Lekker loungen in de hangmatten en marshmallows roosteren op uw kampvuurbarbecue.

Lees verder

Familieweekend in een sprookjeskasteel

Zoekt u een bijzondere accommodatie voor het familieweekend, dan is dit kasteel een aanrader. Mooi en bijzonder vormgegeven en is er plek voor 10 personen!

Lees verder

Wow! Luxe villa met zwembad

Een weekendje weg met familie of vrienden? Dan is deze super-de-luxe villa op Villapark De Koog perfect. Trendy ingericht en voorzien van een privé-binnenzwembad.

Lees verder

Ontdek de exclusive cottages op Park Allgäu

Wow.. op en top genieten doet u in deze exclusive cottage op Park Allgäu! Hier is alles aanwezig voor een heerlijk verwen verblijf van een sauna, tot een regendouche en een bubbelbad.

Lees verder

Sprookjesachtig overnachten op hoogte

Geniet optimaal van twee of misschien wel vier dagen Efteling pret, door te overnachten in de boomhutten van Efteling Loonsche Land. Een vakantiepark op wandelafstand van de Efteling.

Lees verder

Overnachten is een sprookjes kasteel

Heeft u jonge kinderen dan is de Sprookjescamping perfect! Hier wanen uw kinderen zich echt in een sprookjeswereld en kunt u slapen in een echte sprookjes kasteel!

Lees verder

Vakantie op grote hoogte in Overijssel

Zoekt u eens wat anders dan een (gewone) bungalow, dan is deze boomhut - wat u zoekt! U overnacht op een hoogte van drie meter en heeft u een geweldig uitzicht over de rivier de Vecht.

Lees verder