Disclaimer

Bungalowparkoverzicht.nl doet haar uiterste best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden. Het is mogelijk dat de informatie opBungalowparkoverzicht.nl niet overeenkomt met de content van doorgelinkte websites, hiervoor aanvaardt Bungalowparkoverzicht.nl geen enkele aansprakelijkheid. Het gebruik van alle verkregen informatie opBungalowparkoverzicht.nl bij het boeken van een vakantiepark is volledig op uw eigen verantwoordelijkheid.

De rol van Bungalowparkoverzicht.nl

Bungalowparkoverzicht.nl is een zoek- en vergelijkingswebsite van vakantieparken en is hierdoor zelf geen directe verkoper van de vakantie.Alle te boeken vakantieparken, reisproducten en gerelateerde producten en / of diensten, worden door de partners vanBungalowparkoverzicht.nl aangeboden en afgehandeld. De verantwoordelijkheden, die ontstaan bij de overeenkomsten tussen een bezoeker vanBungalowparkoverzicht.nl en de vakantiepark aanbieder, liggen niet bijBungalowparkoverzicht.nl.Bungalowparkoverzicht.nl kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij welke eventuele schade dan ook. 

Bij elk vakantiepark kunt u zien, bij welke vakantieparkketen u het vakantiepark kunt boeken. Voor informatie over u boeking, eventueel wijzingen of klachten, dient u zich te wenden tot de vakantieparkketen waar u geboekt heeft. De contactgegevens van de vakantieparkketen vindt u op uw boekingsbevestiging die u veelal via e-mail ontvangt.

Weergave van de vakantieparken

Als bezoeker krijgt u alle vakantieparken te zien die zijn opgenomen op Bungalowparkoverzicht.nl. De volgorde van de vakantieparken die worden getoond, zijn handmatig gerangschikt op populariteit en afhankelijk van uw zoekvraag. Deze zoekvraag kunt uzelf beïnvloeden door de zoekcriteria aan te passen:

  • Sorteren op: Beste beoordeeld en het aantal reviews.
  • Selecteren op: Faciliteiten, land, regio, aanbieder, omgeving, gezelschap en de afstand vanaf een bepaalde locatie.
  • Vakantieparken betalen niet voor een hogere plaatsing. Zou dit wel het geval zijn, dan wordt dit vermeld. 
  • Op basis van zoekopdrachten en bekeken vakantieparken worden persoonlijke aanbevelingen gedaan.

Reviews op Bungalowparkoverzicht.nl

Op Bungalowparkoverzicht.nl kan elke websitebezoeker een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat een beoordeling ook kan zijn geplaatst door een bezoeker die het vakantiepark niet heeft bezocht. Bungalowparkoverzicht.nl controleert alle vakantiepark reviews, door contact op te nemen met de consument, die de review heeft geschreven. Op deze wijze kunnen we controleren of de ingediende review ook daadwerkelijk is geschreven door deconsument, die de review heeft in gediend. Krijgen we geen reactie of een bevestiging op onze handmatige check, dan wordt de review verwijdert.

Er zijn op Bungalowparkoverzicht.nl ook reviews achtergelaten in het kader van een winactie, dit is dan duidelijk vermeld bij de review.Bungalowparkoverzicht.nl heeft zich niet ingemengd met de inhoud en toon van de review.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen? Bekijk dan of uw vraag bij de veelgestelde vragen staat. Via het contactformulier kunt u ook contact met ons opnemen. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.