Samen genieten van de meivakantie

Last minut meivakanties - Familie in de bossen

In Nederland kunt u een geweldige meivakantie vieren! We trekken er in de meivakantie dan ook massaal op uit, om te genieten van een ontspannen vakantie. Een vakantiepark in de meivakantie, is dan ook een prima keuze! De temperaturen lopen op en de natuur is fris en groen. Ook niet onbelangrijk, u hoeft niet ver te reizen en de parken staan bol van de voorzieningen. Ontdek welke meivakantie aanbieding aan uw vakantiewens voldoet.

Noord-, Midden en Zuid-Nederland hebben meivakantie van 1 mei t/m 9 mei 2021. Er zijn voldoende last minute meivakantie aanbiedingen voor een fijne meivakantie.

Meivakantie 2021

Roompot: Geniet van de lentezon

In de meivakantie kunt u bij Roompot alle kanten op. Overnacht in een knus chalet in de bossen, ontdek de opbloeiende natuur of geniet van het lentezonnetje aan het strand. Heerlijk! De keuze is aan u! Boek nu en u heeft keuze uit de mooiste bungalows!

Info & boeken
 

Hoera bijna meivakantie!

Zijn uw kinderen vrij en wilt u samen genieten van een fijne meivakantie? Dan bent u aan het juiste adres bij Landal! Midden in het bos of aan de kust. Samen zwemmen, dansen met Bollo en maak gebruik van alle voorzieningen. Reserveer nu alvast uw meivakantie!

Info & boeken
 

Meivakantie aanbiedingen bij Landal GreenParks

De meivakantie is voor vele een van de favoriete vakanties. Aangezien heel veel scholen, maar liefst twee weken vrij hebben. Dit betekend voor veel gezinnen dat ze lekker lang vakantie kunnen vieren! Want waar wilt u op vakantie: Nederland, Duitsland, België of wellicht Denemarken? Bij Landal heeft u keuze uit maar liefst 84 vakantieparken. Van rustig tot bruisend, tot Landal parken pal aan zee tot in het bos. Voor elke vakantiewens is er een vakantiepark! Bovendien is er rondom de Landal parken voldoende te beleven. Thuis blijven is dus geen optie!

Hoe brengt u de meivakantie door? Op en rond de parken van Landal GreenParks is er genoeg te beleven voor jong en oud.
Ontdek en snuif de frisgroene natuur op en steek de eerste barbecue van het jaar aan

Last minute meivakantie? Wat dacht u van Texel?

Direct bij de afvaart krijgt u een heerlijk vakantie gevoel. De frisse zeewind door uw haren, een weids uitzicht over de zee en de meeuwen hoog in de lucht. Heerlijk! Texel is een geweldige keuze voor in de meivakantie. Want op Texel heeft u alles binnen handbereik: brede zandstranden, uitgestrekte duinen, tal van bezienswaardigheden en gezellige dorpjes met eetgelegenheden en terrasjes. Optimaal genieten van u voorjaarsvakantie kan vanuit een vakantiepark. Hierbij heeft u voldoende keuze: van rustige en kleinschalige parken tot levendige parken met een zwembad.

Elk seizoen is het heerlijk vertoeven op Texel. Uitwaaien, een lange strandwandeling maken en genieten van de (warme) zon. Er is op Texel altijd wat te beleven.
De meivakantie is de fijnste lente-vakantie die er is! Als we geluk hebben wordt het zelfs zomerswarm in de meivakantie.

Meivakantie met een Afrikaans tintje

Kies deze meivakantie voor een vakantie met een Afrikaans tintje. U kinderen zullen het supergaaf vinden! Niet alleen verblijft u in een accommodatie, die geheel is ingericht in Afrikaanse stijl, in uw achtertuin lopen ook echte wilde dieren. Supergaaf en mogelijk op Safari Resort Beekse Bergen! Naast de bijzondere accommodaties in Afrikaanse stijl en de wilde dieren in uw achtertuin, zijn kinderen ook welkom in het binnenzwembad met waterspeeltuin, in de indoorspeeltuin en bij het Ranger Basecamp. Tafelen en gezellig een drankje drinken kan in het parkrestaurant!

Wilt u er tussenuit in de meivakantie? Voor een Afrikaanse vakantiebeleving hoeft u niet ver te reizen. U vindt dit namelijk gewoon op vakantiepark Beekse Bergen.
Naast het themapark LEGOLAND Billund, het nabijgelegen safaripark GIVSKUD ZOO, kunt u ook de omliggende stadjes en dorpjes bezoeken.
Mountainbike

Tip! Een actieve meivakantie in de Ardennen

Wat dacht u van een meivakantie in de Ardennen? Zeker als u graag actief vakantie viert, zijn de Ardennen perfect! Kajakken, kanoën of raften op de rivieren: de Ourthe en de Amblève. Of volg één van de vele fiets- en mountainbikeroutes. Avontuur gegarandeerd! Wilt u het wat rustiger aan doen, geen probleem. Reserveer een fijne bungalow en trek baantjes in het binnenzwembad. Of trek uw wandelschoenen aan en verken de omgeving rondom uw bungalow of doe lekker niets! Aan u de keuze!