Pinksterweekend. Lekker lang weekend

Net als Hemelvaart is het pinksterweekend perfect om er lekker tussenuit te gaan! Hiervoor hoeft u niet ver te reizen! Want Nederland heeft veel schitterende plekjes. Wat dacht u van wandelen op het strand, fietsen op het platteland of bezoek een pretpark. Er is voldoende te ondernemen en te doen! Een weekendje weg met Pinkster is populair! Wacht niet te lang met reserveren en geniet met Pinkster, van een paar ontspannen dagen vakantie, met familie of vrienden.

Boek nu een vakantiebungalow en geniet van een lekker lang weekend! Pinksteren is op 23 en 24 mei 2021, dus perfect om er een lang weekend op uit te trekken.

Pinksterweekend 2021

Landal: Nu tot 40% korting met Pinksteren

Tijdens Pinksteren wilt u natuurlijk samen zijn met het hele gezin. Boek nu een verblijf op één van de Landalparken en geniet van een paar dagen vrij. Midden in het bos of aan de kust. Reserveert nu en ontvang tot 40% korting.

Info & boeken
 

Tip! Last minute weg met Pinksteren

Heeft u al bedacht wat u gaat doen in het Pinksterweekend ? Klusjes in huis, of toch liever ontspannen met het gezin? Breng de Pinksterdagen door bij Roompot en geniet van het zonnetje, de rust, ruimte en de natuur om u heen.

Info & boeken
 

Tip! Xl pinksterweekend bij Landal

Een strandwandeling, dolle in de branding of dwalen door de bossen? Vanuit een van de vele Landal parken stapt u zo de natuur in of maak een uitstapje. Want rondom de Landal parken, is veel te doen en te beleven. Maar ook de Landal parken bieden voldoende vermaak: een binnenzwembad, een (indoor) speeltuin, een recreatieteam en zijn er diverse eetgelegenheden. Bovendien verblijft u in een comfortabele bungalow, die veelal rustig gelegen zijn. Kortom, tijdens het lange pinksterweekend kunt u optimaal genieten bij Landal GreenParks.

Hoe brengt u Pinksteren door? Op en rond de parken van Landal GreenParks is er genoeg te beleven.

Vier het pinksterweekend bij Roompot!

Ook bij Roompot Vakanties kunt u heerlijk vakantie vieren tijdens Pinksteren! Want waar wilt u naartoe? Naar Limburg, de Zeeuwse kust of Zuid-Holland, om enkele provincies op te noemen, waar u Roompot vakantieparken aantreft. Zwemmen in het binnenzwembad, ravotten in de speeltuin en natuurlijk mag, Koos Konijn niet ontbreken. Klinkt dat niet heerlijk? Kortom, geniet van een paar onvergetelijke dagen vrij met Pinksteren. Bekijk snel het aanbod en geniet samen met familie, kinderen en vrienden van een fijn verblijf bij Roompot.

Met het extra lange pinksterweekend kunt u lekker lang genieten bij Roompot!
Geniet tijdens Pinksteren van een unieke Afrikaanse omgeving in Nederland.

Tijdens Pinksteren naar Molecaten

Lekker weg met Pinksteren en u wilt niet ver reizen? Dan kunnen we de vakantieparken van Molecaten aanbevelen. Naast dat de parken vrij centraal gelegen zijn in Nederland, scoren ze ook goed op klantvriendelijkheid. Dit hebben de Molecaten parken mede te danken aan de kleinschaligheid. Bent u op zoek naar een vakantiepark wat uitblinkt in persoonlijke service en klantvriendelijkheid. Boek dan het pinksterweekend op een Molecaten park. Met keuze uit bungalows, chalets en safaritenten.

Met Pinksteren op vakantie naar Molecaten!
Elk seizoen is het goed toeven op Texel. Uitwaaien, een strandwandeling maken en genieten van de (warme) zon. Op Texel is altijd wat te beleven.

Te gek! Met Pinksteren naar Slagharen

Op zoek naar zowel een fijn verblijf als vermaak en spanning, wat dacht u dan van een paar daagjes pretpark-pret bij attractiepark Slagharen? Beleef samen dolle pret in het attractiepark, geniet van de shows en bij mooi weer is ook het waterpark top! Maar de attracties en ook het waterpark zorgen er ook voor dat u aan een dagje Slagharen niet voldoende heeft. Blijf daarom slapen in een van de accommodaties van attractiepark Slagharen. Maar nu het mooiste – als u een verblijf reserveert bij Slagharen, krijgt u gedurende uw verblijf gratis en onbeperkt toegang tot de attracties, de waterspeeltuin en in de meeste gevallen ook tot het waterpark. 

Geniet optimaal van een dagje Slagharen en blijf slapen in één van de accommodaties, want een verblijf is altijd inclusief toegang tot attractiepark Slagharen.