Kinderbungalows Nederland

Gezellig met kinderen op vakantie, kies dan voor een kinderbungalow. Dit betekend voor u geen gesjouw met spullen en voor kinderen is er van alles te beleven, in en rondom de kinderbungalow. Met een kinderspeelkamer, alle denkbare babyspullen en een speeltuin pal voor de voordeur. Ideaal! Nagenoeg alle vakantiepark organisaties verhuren kindvriendelijke bungalows, van een ‘gewone’ kinderbungalow tot bijzonder vormgegeven en supergave bungalows. Kortom, vakantiepret voor het hele gezin.

Kinderbungalows zijn populair! Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig een kindvriendelijke bungalow. We hebben de beste supergave ‘kinderbungalows’ op een rij gezet.

Wow …deze Koos Konijn bungalow is supergaaf! Ingericht in de Koos Konijn-stijl en heeft de bungalow een omheinde tuin. Ideaal voor jonge gezinnen!

Te gek! Een Afrika-vakantie in eigen land

Niet alleen de accommodaties zijn super, ook slaapt u hier echt tussen de wilde dieren. De diverse accommodaties: de lodges, boomhutten en safaritenten dragen niet allemaal de stempel kindvriendelijk, maar de ligging en inrichting, zijn zo bijzonder dat uw kinderen onder de indruk zijn. Want de wilde dieren lopen letterlijk in uw achtertuin. Naast de bijzondere accommodaties en de wilde dieren, zijn uw kinderen ook welkom in het binnenzwembad en bij het Ranger Basecamp. Oftewel, het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen is een bijzondere vakantiebestemming waar kinderen hun ogen uitkijken.

Zoekt u een verrassende kinderbungalow? Overnacht dan in een ‘kidslodge’. Dit zijn accommodaties in Afrikaanse stijl en lopen de wilde dieren (gewoon) in uw achtertuin.
Deze unieke kindercottage biedt ongekend speelplezier. Met een privé speelhut, een glijbaan in de tuin en een speelkamer. U kinderen beleven hier een geweldige vakantie.

Pony cottage: Perfect voor paardenmeisjes!

Heeft u kinderen die dol zijn op paarden, dan hebben we een leuke tip. Op twee Center Parsc parken is het mogelijk om een pony cottage te reserveren. U viert dan vakantie in een cottage, die langs de rijbak en de paardenstallen is gelegen. Dit is het perfecte vakantieadres voor kinderen, die helemaal weg zijn van paarden. Natuurlijk mogen ze ook rijden, de pony’s poetsen, knuffelen en in vlechten. Naast de pony pret, zijn er uiteraard nog talloze andere voorzieningen waar u gratis gebruik van kunt maken. De Activiteiten met de pony zijn mogelijk voor kinderen tot 12 jaar.

Kinderen ervaren hoe het is om een echte pony te hebben en te verzorgen.
Uw kinderen kunnen dus fijn spelen, met andere kinderen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken, dat ze verdwalen op het vakantiepark.

Slapen nabij de zee en de rode vuurtoren

Als u verblijft op het 5* vakantiepark de Krim, gaat u genieten! Niet alleen is vakantiepark de Krim supergaaf en staat het bol van de voorzieningen. Ook de ligging is top! U verblijft namelijk nabij het strand van Texel. Zwemmen, luieren, zandtaartjes bakken en genieten van de zonsondergang. Heerlijk! Op de Krim heeft u keuze uit verschillende accommodaties, zoals deze luxe en nieuwe chalets, die gelegen zijn midden in de duinen. De inrichting is fris en trendy en de grote schuifpui zorgt voor een heerlijk binnen- en buiten gevoel. Het jaarrond boekbaar! Perfect voor jonge gezinnen.

Optimaal genieten van Texel met uw kinderen? Reserveer dan deze nieuwe en gelijkvloerse chalet. Gelegen nabij het strand en de vuurtoren van Texel!
Beleef samen met uw kinderen de ultieme safaribeleving – en dit gewoon in Nederland en wel op het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen. Supercool!

Wie durft te slapen hoog in de bomen?

Wilt u eens wat anders dan een gewone kinderbungalow? Ga dan hoog de bomen in en slaap in een van de boomhutten van Center Parcs Bispinger Heide. De boomhut is ingericht met veel natuurlijk materiaal, waardoor de boomhut u een heerlijk knus en behaaglijk thuisgevoel geeft. Aan comfort is geen gebrek en door de hoogte, krijgt u een schitterend uitzicht over de groene omgeving. De boomhut is compleet ingericht voor 4 personen. Alles is voor handen: een keuken, een woonkamer met tv, een douche en een toilet. Het buitenterras, met meubilair, is absoluut het mooiste plekje!

Deze luxe boomhut op Center Parcs Bispinger Heide is het perfecte vakantieverblijf, voor avontuurlijke (jonge) gezinnen.
In de comfortabele pipowagens van het Molecaten Park De Leemkule beleeft u een luxe en betaalbare kampeervakantie met de kinderen.

Eindeloze speelpret op het strand! Heerlijk!

Op Landal Strandhuisjes Julianadorp verblijft u in een strandhuisje dat echt op het strand ligt en van alle gemakken is voorzien. Wakker worden van het ruisen van de zee en kinderen kunnen zo vanuit bed, direct met hun blote voeten het strand op rennen. Hier kunnen ze urenlang zandkastelen bouwen en krabbetjes en schelpen zoeken. Met zoveel speelplezier pal voor uw deur, hoeft u tijdens een verblijf, niet bang te zijn dat kinderen achter het beeldscherm kruipen. De strandhuisjes beschikken over een keuken, eet- en woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer met een douche en toilet.

Geniet van het echte strandgevoel: luieren, zandtaartjes bakken en rennen door de branding en de strandpaviljoens liggen om de hoek! Heerlijk!