Kinderbungalows Nederland

Gezellig met kinderen op vakantie, kies dan voor een kinderbungalow. Dit betekend voor u geen gesjouw met spullen en voor kinderen is er van alles te beleven, in en rondom de kinderbungalow. Met een kinderspeelkamer, alle denkbare babyspullen en een speeltuin pal voor de voordeur. Ideaal! Nagenoeg alle vakantiepark organisaties verhuren kindvriendelijke bungalows, van een ‘gewone’ kinderbungalow tot bijzonder vormgegeven en supergave bungalows. Kortom, vakantiepret voor het hele gezin.

Kinderbungalows zijn populair! Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig een kindvriendelijke bungalow. We hebben de beste supergave ‘kinderbungalows’ op een rij gezet.

Wow …deze Koos Konijn bungalow is supergaaf! Ingericht in de Koos Konijn-stijl en heeft de bungalow een omheinde tuin. Ideaal voor jonge gezinnen!

Geniet van Maastricht en haar uitdagende omgeving

Als u verblijft op Dormio Maastricht, gaat u genieten! Niet alleen is Resort Dormio Maastricht luxe, sfeervol en heeft het tal van voorzieningen, zoals een binnenzwembad en een animatieteam. Ook de ligging is top! U verblijft namelijk nabij Maastricht! Shoppen, winkelen, een terrasje pikken en een tochtje maken over de Maas. Heerlijk! Op Dormio Maastricht heeft u keuze uit verschillende accommodaties, zoals deze luxe en nieuwe villa’s. Maar u kunt ook kiezen voor de villa’s in het kidskwartier. Deze zijn ideaal voor ouders met kleine kinderen. De achtertuinen van de villa’s zijn namelijk afgesloten met een toegangshek. Hierdoor hoeft u uw kinderen niet altijd in het oog te houden.

Samen genieten van Maastricht en het Zuid-Limburgse heuvellandschap? Reserveer dan deze nieuwe villa’s in het kidskwartier.
Zoekt u een verrassende kinderbungalow? Overnacht dan in een ‘kidslodge’. Dit zijn accommodaties in Afrikaanse stijl en lopen de wilde dieren (gewoon) in uw achtertuin.

Deze new generation kindercottage is top!

Op zoek naar een top adresje voor uw en uw kinderen? Dan kunnen we de new generation kindercottage van Center Parcs aanraden! Bij aankomst trekt de privé-speelhut met glijbaan in de tuin direct alle aandacht. Maar wacht maar eens tot u binnen bent. Daar ontdekken de kinderen meteen de vrolijke speelkamer. Bovendien zijn door de hele cottage speelelementen te vinden, die het verblijf voor kinderen nog leuker maken. Natuurlijk is deze new generation kindercottage compleet ingericht. Ook het terras is omheind en zijn er terrasmeubels, ligbedden en een barbecue.

Deze unieke kindercottage biedt ongekend speelplezier. Met een privé speelhut, een glijbaan in de tuin en een speelkamer. U kinderen beleven hier een geweldige vakantie.
Kinderen ervaren hoe het is om een echte pony te hebben en te verzorgen.

Luxe kinderbungalow met omheinde tuin

Op het kindvriendelijke vakantiepark de Leistert vindt u deze moderne en vrijstaande kinderbungalows. De bungalow is geschikt voor zes personen en de drie slaapkamers bevinden zich allemaal op de benedenverdieping, daarnaast zijn er ook twee badkamers. Natuurlijk is er een gezellige woonkamer, een keuken en een terras. Maar de absolute plus van deze kinderbungalow, is de omheinde tuin! Hierdoor heeft u en uw kinderen toegang tot de semi-privé speeltuin, die u met slechts 8 andere bungalows deelt. Er zijn twee type bungalows boekbaar de: plus kids special of de (gewonen) kids special.

Uw kinderen kunnen dus fijn spelen, met andere kinderen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken, dat ze verdwalen op het vakantiepark.

Safari kidslodge. Gaaf!

Deze kidslodge op Resort Beekse Bergen is perfect voor jonge gezinnen. Want deze kidslodge vormt samen met nog een aantal andere kidslodges een knus buurtje, wat omheind is en natuurlijk ontbreken speeltoestellen niet. Kinderen kunnen naar buiten zonder dat u zich zorg hoeft te maken dat ze weg glippen. Natuurlijk zijn ze ingericht in de Afrikaanse stijl, zijn ze gelijkvloers, zijn er drie slaapkamers, een keuken en de badkamer heeft een olifantendouche en een bad. U kunt gebruik maken van het binnenzwembad en krijgt u gratis toegang tot het naastgelegen Safaripark- en Speelland Beekse Bergen.

Beleef samen met uw kinderen de ultieme safaribeleving – en dit gewoon in Nederland en wel op het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen. Supercool!
Deze luxe boomhut op Center Parcs Bispinger Heide is het perfecte vakantieverblijf, voor avontuurlijke (jonge) gezinnen.
Pipowagen

Slapen in een pipowagen. Superleuk!

Op zoek naar wat anders, wat dacht u van de vrolijke en kindvriendelijke pipowagen op Molecaten De Leemkuile? De pipowagen biedt voldoende comfort en heeft u alles bij de hand voor een ontspannen vakantie. Er is een woon- en eetkamer met tv en gaskachel, een open keuken en twee slaapkamers met prima bedden, waaronder een stapelbed. Voor uw pipowagen is volop plek voor de kinderen om te ravotten. Er is tevens een speelveld met speeltoestellen en een airtrampoline. Ook voor waterpret zit u hier goed; er is een leuk binnen- en buitenzwembad.

In de comfortabele pipowagens van het Molecaten Park De Leemkule beleeft u een luxe en betaalbare kampeervakantie met de kinderen.
Geniet van het echte strandgevoel: luieren, zandtaartjes bakken en rennen door de branding en de strandpaviljoens liggen om de hoek! Heerlijk!

Nog meer kindvriendelijke bungalows

Naast de bovenstaande bijzondere bungalows, beschikken de meeste vakantieparken ook over ‘gewone’ kinderbungalows. Deze bungalows, kunt u vinden met onze ‘zoekfunctie‘. Lees ook onze top tien met kindvriendelijke vakantieparken.