Avontuur cottage op Les Trois Forêts

Kenmerken: ,

Bent u en ook uw kinderen wel in voor wat avontuur en zou u graag eens overnachten in de jungle, dan is deze avontuur cottage op Les Trois Forêts perfect!

Op slechts 4 uur rijden vanaf Maastricht waant u zich in een compleet ander landschap, een landschap met groene bergen, fraaie vergezichten en uitgestrekte bossen, die ervoor zorgen dat u alle drukte snel vergeet. Tussen dit natuurschoon vindt u Center Parcs Les Trois Forêts! in Lotharingen. Een vijf birdie vakantiepark wat bol staat van de voorzieningen. Natuurlijk ontbreekt het subtropisch zwembad niet. U vindt hier overigens de langste waterglijbaan van alle Center Parcs parken. Of wat dacht u van het wellnesscentrum van 1600m²? Ook de andere sport- en spelvoorzieningen zijn top en eten kan in de diverse eetgelegenheden in de Park Plaza.

Samen op avontuur

Bent u en ook uw kinderen wel in voor wat avontuur en zou u graag eens overnachten in de jungle, kamperen in de woestijn onder de blauwe sterrenhemel, of een tropische waterval bewonderen. Nu dan is deze gethematiseerde avontuur cottage op Les Trois Forêts! perfect! Zonder dat u echt ver moet reizen, haalt deze cottage de echte avonturier in uw naar boven, want elke kamer heeft bijzondere (tropische) verrassingen en geheime doorgangen. Er is een cottage boekbaar voor 4 en 6 personen, is de cottage gelijkvloers, zijn de bedden opgemaakt, ligt het handdoek- en keukenpakket klaar en de Wi-Fi is gratis. Uiteraard heeft u gratis toegang tot de Aqua Mundo en tot alle andere gratis activiteiten die plaats vinden.

BOEK DEZE BUNGALOW