Slapen en op avontuur in de Avontuur cottage

Bent u en ook uw kinderen wel in voor wat avontuur en zou u graag eens overnachten in de jungle, dan is deze avontuur cottage perfect!

Bent u en ook uw kinderen wel in voor wat avontuur en zou u graag eens overnachten in de jungle, kamperen in de woestijn onder de blauwe sterrenhemel, of een tropische waterval bewonderen. Nu dan is deze gethematiseerde avontuur cottage perfect! Zonder dat u echt ver moet reizen, haalt deze cottage de echte avonturier in uw naar boven, want elke kamer heeft bijzondere (tropische) verrassingen en geheime doorgangen. De cottage is gelijkvloers, zijn de bedden opgemaakt, ligt het handdoek- en keukenpakket klaar en de Wi-Fi is gratis. Uiteraard heeft u gratis toegang tot de Aqua Mundo en tot alle andere gratis activiteiten die plaats vinden.

U kunt genieten van:

  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Geheel ingericht in een avontuurlijke kampeersfeer

U vindt deze avontuur cottage op de Eemhof, het Heijderbos, de Kempervennen en op Center Parcs Les Trois Forêts! Alle drie vijf birdie vakantieparken die bol staat van de voorzieningen. Natuurlijk ontbreekt het subtropisch zwemparadijs niet. Ook de andere sport- en spelvoorzieningen zijn top en zijn er diverse eetgelegenheden.

BOEK HIER DE AVONTUUR COTTAGE OP DE EEMHOF

BOEK HIER DE AVONTUUR COTTAGE OP DE KEMPERVENNEN

BOEK HIER DE AVONTUUR COTTAGE OP HET HEIJDERBOS

BOEK HIER DE 4-PERS. AVONTUUR COTTAGE OP TROIS FOREST

BOEK HIER DE 6-PERS. AVONTUUR COTTAGE OP TROIS FOREST

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.