Vakantieparken nieuws

De Leistert in Roggel: véél speel- en waterpret

De Leistert is een bruisend vakantiepark en een uitstekende keuze voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Speelpret is er meer dan voldoende, ook als het weer wat tegenzit.

Lees verder

Hoe duurzaam zijn Nederlandse vakantieparken?

Bungalowparkoverzicht was benieuwd wat de vakantiepark organisaties allemaal doen om parken te verduurzamen en deed hier uitgebreid onderzoek naar.

Lees verder

Familieweekend in een sprookjeskasteel

Zoekt u een bijzondere accommodatie voor het familieweekend, dan is dit kasteel een aanrader. Mooi en bijzonder vormgegeven en is er plek voor 10 personen!

Lees verder

Hof van Salland: Luxe, rust en ruimte

Hof van Salland is een luxe villapark in het uiterste puntje van Salland. Ideaal voor lekker met z'n tweetjes en voor jonge gezinnen. We mochten een kijkje nemen op dit pareltje. Kijkt u mee?

Lees verder

Bungalow met boot – een fijn dagje op het water

In de zomer is het heerlijk om vanuit uw bungalow zo een boot of sloep in te stappen. Maar waar vindt u een bungalow inclusief een eigen boot? We tippen er zes.

Lees verder

Wow! Luxe villa met zwembad

Een weekendje weg met familie of vrienden? Dan is deze super-de-luxe villa op Villapark De Koog perfect. Trendy ingericht en voorzien van een privé-binnenzwembad.

Lees verder

Ontdek de exclusive cottages op Park Allgäu

Wow.. op en top genieten doet u in deze exclusive cottage op Park Allgäu! Hier is alles aanwezig voor een heerlijk verwen verblijf van een sauna, tot een regendouche en een bubbelbad.

Lees verder

Sprookjesachtig overnachten op hoogte

Geniet optimaal van twee of misschien wel vier dagen Efteling pret, door te overnachten in de boomhutten van Efteling Loonsche Land. Een vakantiepark op wandelafstand van de Efteling.

Lees verder

Overnachten is een sprookjes kasteel

Heeft u jonge kinderen dan is de Sprookjescamping perfect! Hier wanen uw kinderen zich echt in een sprookjeswereld en kunt u slapen in een echte sprookjes kasteel!

Lees verder