Vakantieparken nieuws

Onderzoek vakantieparkvoorkeuren

Vanwege de toegenomen interesse in een vakantie in eigen land, hebben we onderzoek gedaan naar de voorkeuren van Nederlanders, bij het boeken van een vakantiepark.

Lees verder

Onderzoek toeristenbelasting 2020

Bovenop de accommodatie prijs wordt in Nederland vaak een toeristenbelasting geïnd. Per gemeente zijn er echter grote verschillen.

Lees verder

Welke provincie staat op de bucketlist?

Het Coronavirus heeft heel wat vakantieplannen verstoord! Maar hoe is dit bij u? Bungalowparkoverzicht deed onderzoek naar onze vakantieplannen voor 2020

Lees verder

10 kindvriendelijke vakantieparken Duitsland

Duitsland is een geliefd vakantieland bij gezinnen! We helpen u op weg en tippen de fijnste kindvriendelijke vakantieparken in Duitsland.

Lees verder

Geniet in deze bungalow met hottub

Kom genieten in deze luxe wellness bungalows in de Achterhoek met een privé-hottub in de tuin! Ideaal voor zowel (jonge) gezinnen, groepen of romantisch met z'n tweetjes.

Lees verder

Dagje uit met de elektrische auto? Grote kans dat je niet kunt opladen

Van de populairste attracties in Nederland biedt 72% op het parkeerterrein te weinig mogelijkheid voor het opladen van een elektrische auto.

Lees verder

Landal Winterberg: Wandel- en fietsparadijs

Op slechts 3,5 uur rijden vanaf Utrecht ligt Landal Winterberg! Een rustig vakantiepark midden in het wandel- en mountainbikers paradijs van Winterberg. Zeker als u wat meer uitdaging zoekt!

Lees verder

Bubbelen nabij Maastricht!

Deze wellness woning ligt op Resort Maastricht en is perfect om na een dagje Maastricht tot rust te komen! Bubbelen in de buiten-jacuzzi en ontspannen in de buitensauna. Heerlijk!

Lees verder

Beach Villa: Geniet van de surf- en strand vibe

U geniet in deze Beach Villa optimaal van de relaxte surf- en strand vibe! Lekker loungen in de hangmatten en marshmallows roosteren op uw kampvuurbarbecue.

Lees verder