Al 18 jaar, dé autoriteit voor het vergelijken van vakantieparken

In 2006 waren we op zoek naar een vakantiepark met specifieke voorkeuren. Hoewel er genoeg vakantieparken beschikbaar waren, bleek vergelijken lastig. Destijds werd veel nog via papieren brochures geregeld. Zo ontstond het idee voor Bungalowpark Overzicht. We brachten de vakantieparken samen op één website, met gedetailleerde persoonlijke parkbeschrijvingen en foto’s. We voegden alle faciliteiten handmatig toe, aangezien veel informatie nog via papieren brochures werd verspreid. Dit stelden iedereen in staat, om eenvoudig vakantieparken met elkaar te vergelijken.

Deze toewijding aan gebruiksgemak en nauwkeurigheid heeft de basis gevormd van wat Bungalowpark Overzicht vandaag is: dé autoriteit voor het vergelijken van vakantieparken.

Meer dan alleen het vergelijken van vakantieparken

Naast onze gebruiksvriendelijke website, doen we ook regelmatig onderzoek naar belangrijke thema’s binnen de vakantieparkbranche. Het bekendste onderzoek is het jaarlijkse onderzoek naar de toeristenbelasting. Hierin onderzoeken we jaarlijks wat de toeristenbelasting per gemeente is. Dit onderzoek is uitgegroeid tot een belangrijke bron van informatie waar veel partijen gebruik van maken. Een mooi voorbeeld hiervan is HogeNood. Alle onderzoeken naar de toeristenbelasting vanaf 2020 kunt u hier terugvinden.

Naast deze jaarlijkse onderzoeken naar de toeristenbelasting onderzoeken we ook andere onderwerpen, zoals:

Inspiratie om uw vakantie te verrijken

Naast het bieden van een gedetailleerde, persoonlijke beschrijving van elk vakantiepark, inclusief een handig filter om de vele opties te verfijnen, gaat Bungalowpark Overzicht een stap verder. Wij duiken dieper in diverse thema’s en onderwerpen die uw vakantie op een vakantiepark kunnen verrijken. Een mooi voorbeeld hiervan is: Zorg nodig en op vakantie naar een vakantiepark

Andere vakantiepark-specialisten op Bungalowpark Overzicht

Achttien jaar geleden begon ons avontuur met twee personen. In de jaren die volgden, is onze redactie uitgegroeid tot een team van vijf mensen, en we zijn trots op de groei die we samen hebben doorgemaakt. Vandaag de dag trekt onze website duizenden bezoekers per dag, en dat hebben we allemaal te danken aan onze missie: betrouwbare en goede informatie over vakantieparken bieden, zodat vakantiegangers hun perfecte vakantiepark kunnen vinden.

Bungalowparkoverzicht.nl: Dé specialist in het samenbrengen en filteren van en vakantieparken in binnen- en buitenland.

Bekend van onder andere:

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.