Luxe vakantie vieren in de Zuid-Limburgse heuvels

Eropuit in eigen land? Geniet dan bij Résidence Valkenburg van de Zuid-Limburgse charme, de heuvels en bossen en van de luxe van een buiten-bubbelbad en een privé-sauna.

Ontdek het paradijs dat Zuid-Limburg heet! U geniet nog meer van deze fraaie heuvelachtige regio als u een bubbelbad-bungalow boekt op Résidence Valkenburg. Na een ontspannen of uitdagende wandeling of fietstocht door de heuvels en bossen voelt een sauna-sessie in uw eigen tuin nog zaliger! Er zijn diverse bubbelbad-bungalows boekbaar, die naast een eigentijdse inrichting, royale living met flatscreen-tv, moderne keukenapparatuur, mooie badkamer en comfortabele slaapkamers ook beschikken over een buiten-bubbelbad en een privé-sauna.

U kunt hier genieten van:

  • Buiten-bubbelbad, privé-sauna en buitendouche in de tuin
  • Ruime tuin met terras en terrasmeubilair
  • Vakantiehuis met alle moderne gemakken
  • Het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Een buitenzwembad op het vakantiepark
  • Er zijn diverse type bungalows boekbaar: → Bekijk en boek hier één van de bubbelbad-bungalows

Niet alleen de wellness faciliteiten van uw vakantiehuis, maar ook de topvoorzieningen van Résidence Valkenburg zorgen ervoor dat u hier een geslaagde (familie)vakantie beleeft. Hier treft u een buitenzwembad met kinderbad, een grote speeltuin, kinderclub, sport- en speelvelden en een fiets- en mountainbikeverhuur. De heuvels wachten op u!

BOEK HIER EEN VAN DE BUBBELBAD BUNGALOWS

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.