Tip! Kinderbungalow op autovrij kindereiland

Beleef samen met uw kinderen een geweldige tijd op het kindereiland van Landal De Reeuwijkse Plassen; veelzijdig, veilig en heel veel dolle vakantiepret!

Het waterrijke Landal De Reeuwijkse Plassen beschikt over een autovrij kindereiland met speeltuin, Bollo-huis, zwembad, indoorspeelplaats en speciale kinderwoningen. Dit zijn accommodaties van deze tijd met een lucht-warmtepomp, de beste isolatie en vloerverwarming. Hier kunt u samen met de kinderen in alle veiligheid en met veel comfort een te gekke tijd beleven. Er zijn 4-, 6- en 8-persoons kinderbungalow met een omheind en overdekt terras en talloze kinderfaciliteiten: commode, kinderstoel, -box, -bed, -servies, traphekje, veilige stopcontacten, etc. Ook een spelcomputer en een speelruimte met speelgoed ontbreken niet.

U kunt hier genieten van:

  • Veilige kinderwoningen aan het water
  • Talloze kindervoorzieningen in uw accommodatie
  • Heel veel watersportmogelijkheden
  • Overdekt zwembad en recreatieplas met strand
  • Geweldige ligging in Het Groene Hart

BOEK HIER EEN 4-PERS. KINDERBUNGALOW

BOEK HIER EEN 4-PERS. KINDERBUNGALOW

BOEK HIER EEN 6-PERS. KINDERBUNGALOW

BOEK HIER EEN 6-PERS. KINDERBUNGALOW

BOEK HIER EEN 8-PERS. KINDERBUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.