U slaapt in een sprookje in deze Sprookjes cottage

Wow …. deze cottage is té gek voor kinderen, die dol zijn op sprookjes! Want ze ontdekken in elke kamer een nieuw verhaal.

Wow …. dit is echt te gek voor kinderen, die dol zijn op sprookjes! Want ‘In het Koninkrijk der sprookjes cottage’ ontdekken ze in elke kamer een nieuw verhaal. Beleef de festijnen van vroeger met de troubadours in de Banketzaal, ontdek de betovering van de sterrenslaapkamer, ga op zoek naar de draken als een stoere ridder en neem plaats op de grote troon in de keuken. Oftewel, elke kamer in deze cottage verteld een eigen kinderverhaal. Grote kans dat als u deze cottage boekt, uw kinderen niet meer weg willen! De cottage is ingericht voor 4 en/of 6-personen, is gelijkvloers, zijn de bedden opgemaakt, ligt het handdoek- en keukenpakket klaar en de Wi-Fi is gratis.

U kunt genieten van:

  • Luxe Amerikaanse keuken
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Geheel ingericht in sprookjesachtige sfeer

Op slechts 4 uur rijden vanaf Maastricht vindt u Center Parcs Les Trois Forêts! Een vijf birdie vakantiepark wat bol staat van de voorzieningen. Natuurlijk ontbreekt het subtropisch zwembad niet. Of wat dacht u van het grote wellnesscentrum? Ook de andere sport- en spelvoorzieningen zijn top en eten kan in de diverse eetgelegenheden in de Park Plaza.

BOEK HIER DE 4-PERSOONS BUNGALOW

BOEK HIER DE 6-PERSOONS BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.