Koninkrijk der sprookjes cottage

Wow …. dit is echt te gek voor kinderen, die dol zijn op sprookjes! Want ‘In het Koninkrijk der sprookjes cottage’ ontdekken ze in elke kamer een nieuw verhaal.

Op slechts 4 uur rijden vanaf Maastricht waant u zich in een compleet ander landschap, een landschap met groene bergen, fraaie vergezichten en uitgestrekte bossen, die ervoor zorgen dat u alle drukte snel vergeet. Tussen dit natuurschoon vindt u Center Parcs Les Trois Forêts! Een vijf birdie vakantiepark wat bol staat van de voorzieningen. Natuurlijk ontbreekt het subtropisch zwembad niet. U vindt hier overigens de langste waterglijbaan van alle Center Parcs parken. Of wat dacht u van het wellnesscentrum van 1600m²? Ook de andere sport- en spelvoorzieningen zijn top en eten kan in de diverse eetgelegenheden in de Park Plaza.

Sprookjes komen tot leven

Wow …. dit is echt te gek voor kinderen, die dol zijn op sprookjes! Want ‘In het Koninkrijk der sprookjes cottage’ ontdekken ze in elke kamer een nieuw verhaal. Beleef de festijnen van vroeger met de troubadours in de Banketzaal, ontdek de betovering van de sterrenslaapkamer, ga op zoek naar de draken als een stoere ridder en neem plaats op de grote troon in de keuken. Oftewel, elke kamer in deze cottage verteld een eigen kinderverhaal. Grote kans dat als u deze cottage boekt, uw kinderen niet meer weg willen! De cottage is ingericht voor 4 en/of 6-personen, is gelijkvloers, zijn de bedden opgemaakt, ligt het handdoek- en keukenpakket klaar en de Wi-Fi is gratis.

BOEK HIER DE 4-PERSOONS BUNGALOW

BOEK HIER DE 6-PERSOONS BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.