Dolle kinderpret in deze Koos bungalow

Met kinderen op vakantie? Boek dan deze leuke Koos bungalow bij Roompot. Met praktische en leuke Koos kindervoorzieningen.

Als er tijdens uw vakantie iets belangrijk is, dan is het wel dat uw kinderen het naar de zin hebben. Dus trakteer uw kinderen met een verblijf in een Koos Bungalow. Want deze bungalow is smaakvol ingericht met diverse meubels in Koos-thema, zoals een eettafel, kindertafel met stoeltjes, poef, deurmat en kapstok. Daarnaast is de bungalow kindvriendelijk ingericht met een ledikant, babybadje, kinderstoel, een box en ook een bolderwagen ontbreekt nietDeze Koos-Bungalow vindt u op Roompot Weerterbergen en op Roompot Hof Domburg. Ook op Beach Resort Nieuwvliet-Bad kunt u een Kooslodge boeken. Deze gloednieuwe lodge biedt plek aan 4 volwassenen en 2 kinderen.

U kunt genieten van:

  • Ideaal voor jonge gezinnen
  • Een omheinde tuin met gemeubileerd terras
  • Er is een bolderwagen aanwezig en heeft u gratis wifi
  • Boekbaar op drie kindvriendelijke Roompot vakantieparken

BOEK DEZE KOOS BUNGALOW OP HOF DOMBURG

BOEK DEZE KOOS BUNGALOW OP DE WEERTERBERGEN

BOEK DEZE KOOS LODGE OP BEACH RESORT NIEUWVLIET-BAD

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.