Samen ontspannen in deze spa-bungalow op de Veluwe

Actief en ontspannen genieten doet u natuurlijk op de Veluwe. Boek daarvoor deze heerlijke spa-bungalow op Recreatiepark ’t Gelloo.

Recreatiepark ’t Gelloo is schitterend gelegen in de Veluwse bossen. Als u opzoek bent naar een rust, ruimte en natuur dan is ’t Gelloo een uitstekende keuze! Zeker als u ook nog eens verblijft in deze spa-bungalow. Naast een sfeervolle inrichting beschikt de spa-bungalow ook over een wellness-tuin met een sauna, buiten-bubbelbad en een buitendouche. De spa-bungalow biedt plek aan 4-personen, zijn er 2 slaapkamers, slaapt u op boxspring-bedden en zijn bij aankomst de bedden opgemaakt. Parkeren kan bij uw bungalow.

U kunt hier genieten van:

  • Buiten-bubbelbad, sauna en buitendouche
  • Terras met luxe tuinset en ligstoelen
  • Sfeervol en comfortabel interieur
  • Binnen- en buitenzwembad op het park
  • Mooi gelegen in de Veluwse bossen

Samen een spelletje spelen, borrelen in de woonkamer, lang tafelen op het terras in de tuin: uw luxe villa is de perfecte plek om samen mooie momenten te beleven, die u nog lang zult koesteren. Geniet ook van de parkfaciliteiten vanRecreatiepark ’t Gelloo, waaronder het binnen- en buitenzwembad, de sportvelden, het restaurant en de indoor- en outdoor speeltuin. Er is van alles te beleven!

BOEK DEZE SPA-BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.