Overnachten in een design lodge in Gulpen

Overnachten in de design Lodge The Pie is een unieke belevenis, vanwege de uitzonderlijke architectuur, de ligging op een bosrijk vakantiepark en het mooie uitzicht!

Roompot Qurios Gulpen trekt meteen de aandacht met zijn nieuwe design lodge The Pie. Deze accommodatie doet zijn naam eer aan. De vernuftige en speelse architectuur in de vorm van een dubbele taart en de natuurlijke uitstraling van deze lodge, geven uw verblijf extra charme. Hoewel u hier intens van het buitenleven geniet, ontbreekt het u niet aan moderne gemakken. In de lodge treft u een smart-tv, vloerverwarming, luxe badkamers met inloopdouche en een moderne keuken met vaatwasser, koffiezetapparaat (cups) en een kokendwaterkraan. Er is zowel een ruim terras in de tuin als een dakterras!

U kunt hier genieten van:

  • Unieke design lodge met terras en dakterras
  • Ligging op een bosrijk park in de heuvels
  • Smart-tv, vloerverwarming en gratis wifi
  • Vaatwasser, koffiezetapparaat en Quooker
  • Brasserie met take-away op het park

Roompot Qurios Gulpen biedt u de mogelijkheid om in alle rust te genieten van een design lodge in de bossen en de heuvels van Zuid-Limburg. Op het park vindt u een brasserie, minimarkt, fietsverhuur en speeltuintjes. De ware attractie is de natuur die hier aan uw voeten ligt, maar ook SnowWorld, GaiaZoo, Pretpark de Valkenier, kuuroord Thermae 2000 en de grotten van Valkenburg liggen dichtbij!

BOEK DEZE LODGE THE PIE

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.