Unieke kindercottage op het Meerdal

Kenmerken: ,

Deze unieke kindercottage biedt ongekend speelplezier. Met een privé speelhut, een glijbaan in de tuin en een speelkamer. U kinderen beleven hier een geweldige vakantie.

Bij Center Parcs kunt u op Het Meerdal, De Eemhof en op Port Zélande‎ deze new generation kindercottage reserveren! Deze new generation kindercottage kunt u boeken op Het Meerdal – een op en top kindvriendelijk vakantiepark in Limburg! Natuurlijk is daar het geweldige subtropische zwembad met een waterglijbaan van 103 meter, een wildwaterbaan, een bubbelbad en een golfslagbad. Waaghalzen kunnen een afdaling maken met de kabelbaan of het klimparcours op grote hoogte bedwingen. Daarnaast worden er ook heel veel kinder- en sportactiviteiten georganiseerd en zijn er tal van eetgelegenheden in de Park Plaza.

Wat een top kindercottage!

Op zoek naar een supergaaf verblijf voor uw en uw kinderen? Dan is deze new generation kindercottage perfect! Bij aankomst trekt de privé-speelhut met glijbaan in de tuin alle aandacht. Maar wacht maar eens tot u binnen bent. Daar ontdekken de kinderen meteen de speciale speelkamer en de geheimen kluis. Bovendien zijn door de hele cottage speelelementen te vinden, die het verblijf voor kinderen nog leuker maken. Natuurlijk is deze new generation kindercottage voorzien van een complete keuken en een gezellige woonkamer met open haard. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en uw kinderen slapen in een stapelbed. Het terras is omheind, staan er terrasmeubels en de wifi is gratis!

BOEK DEZE BUNGALOW