Ongekend speelplezier in deze té gekke cottage

Deze unieke kindercottage op Het Meerdal biedt ongekend speelplezier. Met een privé speelhut, een glijbaan in de tuin en een speelkamer.

Op zoek naar een supergaaf verblijf voor uw en uw kinderen? Dan is deze new generation kindercottage op het Meerdal perfect! Bij aankomst trekt de privé-speelhut met glijbaan in de tuin alle aandacht. Maar wacht maar eens tot u binnen bent. Daar ontdekken de kinderen meteen de speciale speelkamer en de geheimen kluis. Bovendien zijn door de hele cottage speelelementen te vinden, die het verblijf voor kinderen nog leuker maken. Natuurlijk is deze new generation kindercottage voorzien van een complete keuken en een gezellige woonkamer met open haard. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en uw kinderen slapen in een stapelbed. Het terras is omheind, staan er terrasmeubels en de wifi is gratis!

U kunt genieten van:

  • Speciale cottage voor kinderen met speelkamer en speelgoed
  • Omheind privé-terras met speelhuis en glijbaan
  • Ruime keuken met vaatwasser en NESCAFÉ Dolce Gusto
  • Standaard Wi-Fi

Familiepret beleeft u op Center Parcs Het Meerdal. Met uitgebreide parkfaciliteiten als een tropisch zwembad met superlange waterglijbaan, indoorspeeltuin en veel sport- en speelvoorzieningen is dit Center Parcs park in Limburg, voor jong en oud een uitstekende keuze.

BOEK HIER DE KINDERCOTTAGE

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.